reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarz powiedział, że po 12dniach od transferu powinnam zrobić test. Jeżeli będzie negatywny to dalej się kuć progesteronem i tabletkami, i po dwóch dniach powtórzyć test. Zatem 14dni muszę czekac
Kochana Leć na betę ja w 6dpt już miałam betę 17 wczoraj w 8 dpt już była prawie 80

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja betę robiłam zawsze dużo wcześniej niż zaleca to moja klinika. Przy blastkach 6dpt i zawsze była już wiarygodna. Oczywiście powtarzalam zgodnie z wytycznymi lekarza 9dpt, ale ta z 6dpt mówiła mi już czy mam się cieszyć czy nie. Wiele z nas woli wiedzieć wcześniej czy w ogóle była implantacja, bo to też daje obraz tego na którym etapie coś złego się dzieje i czy warto dodać jakieś leki.
Dużo wcześniej to znaczy po ilu dniach od transferu? Nasz zarodek był 3AB. Jak myślisz kiedy mogłabym zrobić badanie krwi?

Wy mi tu kochane nie mowcie takich rzeczy bo ja juz sie nie moge doczekac az sie przeniesiemy na wioske [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jest super, ale my celowo szukaliśmy działki daleko od ruchliwej ulicy ;) nigdy w życiu nie wróciłabym do miasta ❤️ A sąsiadów mamy świetnych, większość to mieszczuchy które się wyprowadziły jak my, ale lokalni też są spoko ;) ja to w ogóle mam wrażenie że dopiero po przeprowadzce ma wieś zaczęłam tak naprawdę żyć... ale ja uwielbiam grzebać w ogrodzie i to chyba dlatego.

Dziewczyny my wlasnie wyruszamy po nasze dzieciątko... Moze jak bede lezala z kroplowka intralipidu to Was nadrobie choc trochę bo tak to szans nie bylo.. Trzymajcie prosze kciuki... Milego dnia

Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Hi, hi, wbij sobie w google dom w karkonoszach:)
A tak serio to wieś wsi nierówna. Ja mieszkam od 3 lat w takiej małej, dookoła sami miejscowi z dziada pradziada i niestety nóż się w kieszeni otwiera jak wieśniak nie dbają o środowisko i traktują zwierzaki. Choć oni pewnie nas za debili mają bo jak można psa w domu trzymać i regularnie dzwonić po szambowóz:D Wszystko ma swoje plusy i minusy.
Jak wiesniaki sergeguja smieci? Na te co sie pali w dzien i na te co sie pali w nocy...

reklama
Do góry