reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a powiedzcie mi proszę bo ja się nie orientuję... kończy mi się umowa o pracę 30.06, więc nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniem lekarskim i macierzyńskim. Boję się, że nie dostanę wynagrodzenia po skończonej umowie..
Dostaniesz -umowę muszą przedłużyć Ci do dnia porodu...potem sprawę przejmuje ZUS..
Także nie martw się tym.

reklama
Dostaniesz -umowę muszą przedłużyć Ci do dnia porodu...potem sprawę przejmuje ZUS..
Także nie martw się tym.
Dziewczyny @Malinka1989 piszą Ci dobrze. Umowa zostanie automatycznie przedłużona do dnia porodu nawet jak od razu pójdziesz na L4 a według mnie powinnas jak pracujesz w przedszkolu. Po urodzeniu bedziesz otrzymywala od ZUS srednia wynagrodzenia u ostatniego pracodawcy.

Dziewczyny wczoraj zaczęła robić misia z włóczki a dziś taka piękna pogoda u mnie aż 25°© więc posiedziałem na zewnątrz i co no i czerwona jak burak na ramieniach. A mojego m nie ma bo pojechał na tydzień z kuzynem do przyjaciół. Kto mnie posmaruje kremem hihi hihi. @Peugeotka36 jak tam u ciebie @shaggy @Murawa wszystko ok?

Dziewczyny wczoraj zaczęła robić misia z włóczki a dziś taka piękna pogoda u mnie aż 25°© więc posiedziałem na zewnątrz i co no i czerwona jak burak na ramieniach. A mojego m nie ma bo pojechał na tydzień z kuzynem do przyjaciół. Kto mnie posmaruje kremem hihi hihi. @Peugeotka36 jak tam u ciebie @shaggy @Murawa wszystko ok?

Dziękuję że pytasz-ja szykuje się do Pasikonika A wcześniej enokrynolog...A na razie cieszę się z cudownych wiadomości od Was ;)

reklama
Do góry