RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Bo kobiety pamiętajcie, facet NIE choruje - ON WALCZY O ŻYCIE!
Co Wy wiecie o chorobie, bólu i cierpieniu
Co Wy wiecie o chorobie, bólu i cierpieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jedziemy na jednym wozkuŁącze się w bólu...U nas immunolog też 25/04...I mój M też umiera...właśnie mierzylismy temperaturę...całe 37,4...
Mówi,że widzi za mgłą ...Boję się co będzie jak temperatura wzrośnie do 38...
Zapodalam ap ap I się modlę by Wszechmogący już mnie przestał tak doświadczać..
No to jedziemy na jednym wozku
Idziecie do Pasnika?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak i wczoraj była ok 39 z kawałkiemTP mi się coś pomieszało a wczoraj też robiłaś ??
To sikanie, to raczej jakieś zapalenie pęcherza.Dziewczyny do dziąseł doszło sikakanie co 30 min:/ a zapach tych upałów Masakra już mam dosc
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie mam żadnego bólu i to nie jest sikanie po kropelce tylko takie normalneTo sikanie, to raczej jakieś zapalenie pęcherza.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie mam żadnego bólu i to nie jest sikanie po kropelce tylko takie normalne
No właśnie nie mam żadnego bólu i to nie jest sikanie po kropelce tylko takie normalne