reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Łącze się w bólu...U nas immunolog też 25/04...I mój M też umiera...właśnie mierzylismy temperaturę...całe 37,4...
Mówi,że widzi za mgłą ...Boję się co będzie jak temperatura wzrośnie do 38...
Zapodalam ap ap I się modlę by Wszechmogący już mnie przestał tak doświadczać..:szok:
No to jedziemy na jednym wozku :)
Idziecie do Pasnika?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1523208655-d7a1bfba5102c27e-aaaaaa.jpeg

Mój też był chory w zeszłym tygodniu, pozwalałam mu się przykrywać tylko tak żeby jajca były na wierzchu żeby ich dodatkowo nie grzał [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny do dziąseł doszło sikakanie co 30 min:/ a zapach tych uplawoe Masakra już mam dosc, różne zapachy czuje chociaż ich nie ma wokół mnie no i nadal zawroty głowy mam

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie mam żadnego bólu i to nie jest sikanie po kropelce tylko takie normalne

Wiesz co - To sikanie to chyba efekt powiekszonych jajników itd.-wiekszy ucisk na pęcherz...ja też tak miałam przy pierwszym transferze...co chwilę latalam.
Miejmy nadzieję, że to nie jakieś zapalenie.

reklama
No właśnie nie mam żadnego bólu i to nie jest sikanie po kropelce tylko takie normalne

Zapalenie układu moczowego to nie zawsze ból lub sikanie po kropelce. Czasem jest tylko dziwny zapach lub/i takie uczucie ciągnięcia w pachwinie (ja mam takie objawy). W aptece są leki na bazie żurawiny, większość można brać w ciąży. Jak już dzisiaj nie zdążysz do apteki to pij dużo wody z cytryna, herbatki żurawinowej lub jadą sama suszoną żurawinę

Do góry