Cześć dziewczyny, założyłam przed chwilą konto, z nadzieją że wypowiadając się pomogę sobie. Spowiedź obcym zawsze bardziej mi pomagało, a przede wszystkim przychodzi mi to łatwiej. Jestem dziwnym człowiekiem, której uważa że samemu powinno się radzić ze swoimi problemami. Nie lubię obciążać kogoś moimi problemami i tego nie robię. Muszę być twarda, ale... Po raz kolejny przeżywam kryzys/depresję. W czwartek, 5.04, miałam transfer, przed nim miałam wielokrotnie załamania. Teraz dopada mnie znów, boję się i ogarnia mnie strach, że nie wyszło. Jak sobie z tym poradzić?
reklama
Kochana powiem Ci tak ja miałam transfer 31.03 do piątku rana miałam depreche teraz po piątkowej becie niby spokojna jestem ale z dystansem tak samo z dystansem sie cieszę z bety tym bardziej że w styczniu miałam cb dasz radę mnie uratowały dziewczyny z forum i senCześć dziewczyny, założyłam przed chwilą konto, z nadzieją że wypowiadając się pomogę sobie. Spowiedź obcym zawsze bardziej mi pomagało, a przede wszystkim przychodzi mi to łatwiej. Jestem dziwnym człowiekiem, której uważa że samemu powinno się radzić ze swoimi problemami. Nie lubię obciążać kogoś moimi problemami i tego nie robię. Muszę być twarda, ale... Po raz kolejny przeżywam kryzys/depresję. W czwartek, 5.04, miałam transfer, przed nim miałam wielokrotnie załamania. Teraz dopada mnie znów, boję się i ogarnia mnie strach, że nie wyszło. Jak sobie z tym poradzić?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
Fanka BB :)
Brawo [emoji5]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
KaIno
To ze mną nie miałby lekko. Oferuję przyjazd męża do mnie celem resocjalizacji. ;-)
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Przydało by mu się choć na kilka dni . Kiedy będziesz mieć chwile ??
Oczekiwanie2017
Cześć dziewczyny, założyłam przed chwilą konto, z nadzieją że wypowiadając się pomogę sobie. Spowiedź obcym zawsze bardziej mi pomagało, a przede wszystkim przychodzi mi to łatwiej. Jestem dziwnym człowiekiem, której uważa że samemu powinno się radzić ze swoimi problemami. Nie lubię obciążać kogoś moimi problemami i tego nie robię. Muszę być twarda, ale... Po raz kolejny przeżywam kryzys/depresję. W czwartek, 5.04, miałam transfer, przed nim miałam wielokrotnie załamania. Teraz dopada mnie znów, boję się i ogarnia mnie strach, że nie wyszło. Jak sobie z tym poradzić?
A które to Twoje podejście/transfer?
Każda z nas przeżywa porażki, części udaje się je jakoś pokonać z pomocą drugiej połówki a część korzysta z pomocy specjalistów.
No i jest nasze forum na którym znajdziesz pomoc, wsparcie, dobre słowo. Wymieniamy się informacjami na temat leczenia, klinik, rzeczy (np.dodatkowe badania, nowinki), ktore pomogły w zajsciu w ciążę.
Czas po transferze umilamy sobie książkami, filmami, odpoczynkiem a czasami powrotem do pracy (żeby skupić się na czymś innym). Opisz krótko Wasza historię, na pewno coś poradzimy i będzie się łatwiej odnieść .
Hooope86
Hej jaka Wrocławska Klinika?Ja już tutaj od kilku miesięcy się pojawiam, z różna częstotliwością wpisów. A częściej aktywuje się ocenami pod wpisami
Ale powtórzę oczywiście po krotce swoją historię.
Z mężem staramy się od ponad 5 lat, ponad dwa lata w obecnej klinice we Wrocławiu. Przyczyną niepowodzeń jest jak dotąd wykryta wrogość śluzu i nadkurczliwosc macicy.
Mam za sobą 3 inseminacje nieudane, jedno podejście do in vitro (udało się uzyskać 6 blastusiów). Trzy transfery za nami (wszystkie bez powodzenia).
Obecnie zostały nam 2 mrozaczki i planujemy ostatnie podejście może koło wakacji. Jak się trochę finansowo odkujemy. Bo lekarz zaproponował nam jakieś nowinki medyczne na tą kurczliwosc I poprawę kondycji macicy, no a to znowu dodatkowo kosztuje.
Także zakasamy rękawy I czekamy na swoją kolejna szansę.
Oczywiście w duchu ciągle liczę na naturals... A to ostatnio częsty przypadek tutaj.
Trzymam kciuki za piękne bety, udane transfery I ciążowe brzuszki (bo aż mi się buźka śmieje jak widzę posty i fotki) Dajecie dużo pozytywnej energii. Dziękuję
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Justin87
Na szkolenie zawsze znajdzie się czas.Przydało by mu się choć na kilka dni . Kiedy będziesz mieć chwile ??
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna82
Ha, ja tez mam miętowy rower, taki koszyczek i dzwonek w kwiatkiZobacz załącznik 845019
Pozdro dziewczynki z jeżdżenia rowerem [emoji16] Niech żyje wiosna i taaaaka pogoda [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś miałam wolne tylko popołudnie i przeznaczyłam je na ogarniania tarasu, kwiatki i te sprawy ale właśnie wykopuje męża żeby poszedł mi napompować rower na jutro
Rabarbara86
Zaciekawiona BB
InvictaHej jaka Wrocławska Klinika?
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@limoncia1 suuuupeeer!!!zasada mówiłam Ci wczoraj,że będzie dobrze♡♡♡
Podziel się: