reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ha, ja tez mam miętowy rower, taki koszyczek i dzwonek w kwiatki [emoji1]
Ja dziś miałam wolne tylko popołudnie i przeznaczyłam je na ogarniania tarasu, kwiatki i te sprawy ale właśnie wykopuje męża żeby poszedł mi napompować rower na jutro

Ponieważ ja aktualnie nie mam kogo wykopać by mi rower napompował to dzis zaczepilam jakiegoś pana, którego spotkałam przed blokiem w okolicach ścieżki rowerowej [emoji16] Zapytałam czy byłby tak my i podpompowal mi koła [emoji16] O dziwo nie puknął sie w czoło, tylko poszedł do garazu po pompkę i tym sposobem całe popołudnie jeździłam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

PS. A miętowe rowery sa najlepsze [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ponieważ ja aktualnie nie mam kogo wykopać by mi rower napompował to dzis zaczepilam jakiegoś pana, którego spotkałam przed blokiem w okolicach ścieżki rowerowej [emoji16] Zapytałam czy byłby tak my i podpompowal mi koła [emoji16] O dziwo nie puknął sie w czoło, tylko poszedł do garazu po pompkę i tym sposobem całe popołudnie jeździłam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

:*
:D i prawidłowo. Szkoda twoich pięknych paznokci (śliczne!) Ja całe życie jeździłam na stacje benzynowa bo tam pneumatyczna pompka. I w sumie zawsze ktoś mi pomaga bo trochę się boje ze rozsadza koło. Dziwne, w ziemi mogę się babrać, szafy mogę skręcać. Ale przy rowerze nie znoszę robić czegokolwiek :) te smary...

Ja dziś nabiłam drugie sezonowe rowerowe kilometry :D

@chlopkers wiesz jaki czaaad?! Pojechałam specjalnie na te lody (21 km w jedna strone, a ja jeszcze bez kondycji, ale jadę!!). Zajechałam, patrzę - ludzi w kiiiiij, myślę sobie - faktycznie muszą być dobre więc już kminię, że wszamam taką porcję jak Ty wczoraj, stałam 50min w kolejce iiiiii.... kupiłam 2 małe lodziki po jednej porcji tych różanych...:eek::eek::eek: OSTATNIE PORCJE :D no szczęście w nieszczęściu!! przed 17 brakło im lodów i musieli zamknąć lokal:huh::huh: byłam ostatnią klientką :D

Kurde. Moj inteligent dalej umiera na "meski katar"... jeszcze zwala na mnie ze niewystarczajaco dobitnie mu perswadowalam ze nie powinien isc na rower o 20 jak boli go gardlo.
I dodatkowo ma 37.2... mam nadzieje ze taka temp jeszcze nie wplywa na jakość nasienia? Bo jesli tak to jutro mozecie o mnie przeczytac w gazetach - "morderstwo ze specjalnym okrucienstwem w krakowskich Bronowicach", "sasiedzi wstrzasnieci - to taka miła para" itp.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde. Moj inteligent dalej umiera na "meski katar"... jeszcze zwala na mnie ze niewystarczajaco dobitnie mu perswadowalam ze nie powinien isc na rower o 20 jak boli go gardlo.
I dodatkowo ma 37.2... mam nadzieje ze taka temp jeszcze nie wplywa na jakość nasienia? Bo jesli tak to jutro mozecie o mnie przeczytac w gazetach - "morderstwo ze specjalnym okrucienstwem w krakowskich Bronowicach", "sasiedzi wstrzasnieci - to taka miła para" itp.

hahahah :D kochana chyba powyżej 38 stopni jest źle. Póki co miska z zimna wodą i jajka moczyć :D a tak serio, jak by się temp podwyższała to może rób mu jakies okłady

@Kurcia - by cie krolik - przeczytalam i chichram sie jak glupia az mi lzy leca - klient sie patrzy jak na wariatke , a ja sie smieje - quwa jutro bedzie skarga ze z niego sie nabijalam - dobrze ze sie nie zlałam bo jeszce 2 h bym musial mokra siedziec

Cześć dziewczyny, założyłam przed chwilą konto, z nadzieją że wypowiadając się pomogę sobie. Spowiedź obcym zawsze bardziej mi pomagało, a przede wszystkim przychodzi mi to łatwiej. Jestem dziwnym człowiekiem, której uważa że samemu powinno się radzić ze swoimi problemami. Nie lubię obciążać kogoś moimi problemami i tego nie robię. Muszę być twarda, ale... Po raz kolejny przeżywam kryzys/depresję. W czwartek, 5.04, miałam transfer, przed nim miałam wielokrotnie załamania. Teraz dopada mnie znów, boję się i ogarnia mnie strach, że nie wyszło. Jak sobie z tym poradzić?
Cześć, ja tez mialam transfer w czwartek. Szaleje od bedzie dobrze, do napewno sie nie udalo. Nie moge znalezc sobie miejsca, zajecia. Ale najwazniejsze wlasnie to jest sie czyms zajac, zajac sobie glowe, zeby za duzo nie myśleć. Zapamietaj: Marwic sie i smucic będziemy jesli sie nie uda, a teraz dla dobra naszych kropeczek, nie mozemy sie stresować, bo wtedy nie beda chciały w nas zamieszkac.

reklama

Łącze się w bólu...U nas immunolog też 25/04...I mój M też umiera...właśnie mierzylismy temperaturę...całe 37,4...
Mówi,że widzi za mgłą ...Boję się co będzie jak temperatura wzrośnie do 38...
Zapodalam ap ap I się modlę by Wszechmogący już mnie przestał tak doświadczać..:szok:

Do góry