reklama
izabella87
Fanka BB :)
Dziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Dziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon
Chyba tylko w grupie widać co piszemy? Też mi się pojawia na profilu [emoji848][emoji848]
izabella87
Chyba tylko w grupie widać co piszemy? Też mi się pojawia na profilu [emoji848][emoji848]
Mój m widzi ..
Mój m widzi ..
Musi być tajna by nie było widać lub zamknieta-jakoś tak -teraz widać.
gosia321
Nie widza zobacz ze na twoim profilu nic sie nie pojawiaDziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon
Chyba ze fb zmienil ustawienia grup zamknietych
Ale spoko zrobilam tajna
izabella87
Nie widza zobacz ze na twoim profilu nic sie nie pojawia
Ale spoko zrobilam tajna
Ale na głównej tablicy się pojawia, całe życie człowiek musi się ukrywać [emoji22]
NadziejaJest
Dopiero dzis na tym naszym kalenarzu zobaczylam, ze moj dzien betowania, piątek, to bedzie 13. Ale nie kojarze zebym miala jakies złe doświadczenia z piatkiem 13-stego. To skoro nie mialam zlych, logika nakazuje myslec ze ten nie powinien sie roznic od innych i nie powinno wydarzyc sie nic pechowego.
To bedzIe szczesliwy piatek 13tego ja tez tam nie wierze w jakies przesady
reklama
gosia321
Pojawia sie bo ty to widzisz i jako czlonek ucczestniczysz w dyskusjiAle na głównej tablicy się pojawia, całe życie człowiek musi się ukrywać [emoji22]
Gdyby tak bylo to u mnie wszyscy w pracy i w rodzinie dawno wiedzieli o wszystkim bo jestem w 4 grupach na fb zwiazanych z ivf
Podziel się: