reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon :)

Chyba tylko w grupie widać co piszemy? Też mi się pojawia na profilu [emoji848][emoji848]

Nie widza zobacz ze na twoim profilu nic sie nie pojawia
Chyba ze fb zmienil ustawienia grup zamknietych
Ale spoko zrobilam tajna

Dopiero dzis na tym naszym kalenarzu zobaczylam, ze moj dzien betowania, piątek, to bedzie 13. Ale nie kojarze zebym miala jakies złe doświadczenia z piatkiem 13-stego. To skoro nie mialam zlych, logika nakazuje myslec ze ten nie powinien sie roznic od innych i nie powinno wydarzyc sie nic pechowego.

To bedzIe szczesliwy piatek 13tego:) ja tez tam nie wierze w jakies przesady:)

reklama
Ale na głównej tablicy się pojawia, całe życie człowiek musi się ukrywać [emoji22]

Pojawia sie bo ty to widzisz i jako czlonek ucczestniczysz w dyskusji
Gdyby tak bylo to u mnie wszyscy w pracy i w rodzinie dawno wiedzieli o wszystkim bo jestem w 4 grupach na fb zwiazanych z ivf

Do góry