reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O problemach na wesoło - Dobranoc
Screenshot_2018-04-07-23-25-58-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-07-23-25-58-1.png
    Screenshot_2018-04-07-23-25-58-1.png
    207,3 KB · Wyświetleń: 440
reklama
Dziewczyny wiecie jak mi ciężko nie wiem co myśleć niby piersi bolą brzuch czasami Ale okres nie przyszedł to chyba do zera nie spadła boję się że może to się źle skończyć bo za bardzo ten jajnik mnie boli boże jakie to jest ciężkie;(( jestem załamana nie wiem jak się podnieść co robić abym w końcu mogła zostać ta mamą tak mi serce krwawi jestem w rozsypce
Paula wiesz co robic.tak jakcrozmawialyscie teraz czas zajac sie immunologia. Zaposalas sie do Pasnika ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Paulinka nie smutaj, czytasz przecież to forum i widzisz że komuś sie nie udaje i nie udaj a w końcu zaskoczy. Zobacz ostatnio na Tamizę o pseudonimie "Remiza";) też musiała poczekać. Paulinka (Murawa nie czytaj) jesteś młoda, spokojnie masz czas żeby próbować, dżoasia dobrze podpowiada żeby w immunologii poszperać, dziewczynki wiierzą w pasinkonika więc może tu jest problem skoro zarodki ładne. Będzie dobrze. Uszy do góry i stój cierpliwie w kolejce.

A się spodobało :rofl2::rofl2::rolleyes::D
Czytam,czytam i nic se z tego nie robiem:tak::tak::tak::p
Statystycznie u mnie się nic nie zgadza -wiec I w tym temacie dam radę :D:D:D
Bo jak nie ja to Ktoooooooooo oooooo ooooo????:D:p:D

reklama
Do góry