reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja was podczytuje mimo ze sie nie odzywam hihihi;) i jestem z wami i za wszystkie trzymam kciukasy jakby co:)
Ja po tej punkcji dzis odzylam dopiero:) i jest dobrze:) czuje jajniki i ze czesciej chodze siusiu bo mnie cisnie ale tak to jest naprawde dobrze:) tak zaluje ze nie mialam tego transferu dzis:(:( wiecie ja po punkcji w zaleceniach mam luteine dopochwowo 3 razy dziennie tabl. Po co mi to teraz? Szczerze po punkcji nie mialam do tego glowy by zapytac.

reklama
A ja was podczytuje mimo ze sie nie odzywam hihihi;) i jestem z wami i za wszystkie trzymam kciukasy jakby co:)
Ja po tej punkcji dzis odzylam dopiero:) i jest dobrze:) czuje jajniki i ze czesciej chodze siusiu bo mnie cisnie ale tak to jest naprawde dobrze:) tak zaluje ze nie mialam tego transferu dzis:(:( wiecie ja po punkcji w zaleceniach mam luteine dopochwowo 3 razy dziennie tabl. Po co mi to teraz? Szczerze po punkcji nie mialam do tego glowy by zapytac.
Zeby przygotowac endometrium do przyjecia zarodka a pozatym jestes na cyklu bez owulacji wiec twoj organizm nie wytwarza progesteronu i trzeba go suplementowac

Pojawia sie bo ty to widzisz i jako czlonek ucczestniczysz w dyskusji
Gdyby tak bylo to u mnie wszyscy w pracy i w rodzinie dawno wiedzieli o wszystkim bo jestem w 4 grupach na fb zwiazanych z ivf

Hmm to dlaczego widziałam to z innego profilu, może mam coś poustawiane dodatkowo

Ok to odwołuje alarm jak coś :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dlatego można było to sprecyzowac.. Ale jak zobaczyłam, że przesada jest mycie podłóg na kolanach to mi się ciśnienie podniosło.. I tak robie dużo mniej niż przed ciąża bo robię to dla małej ... poczułam się właśnie beznadziejna matka..chybA hormony mi dopi******ja do głowy..
A ja dzisiaj zagrabialam ogrod i pielilam truskawki :p Wszystko oczywiscie z umiarem, nie musialam tego robic ale lubie. Mi lekarz zalecil minimum 30 min aktywności dziennie, wiec dzisiaj dla urozmaicenia spedzilam w ogradzie ;)

Dziewczyny wiecie jak mi ciężko nie wiem co myśleć niby piersi bolą brzuch czasami Ale okres nie przyszedł to chyba do zera nie spadła boję się że może to się źle skończyć bo za bardzo ten jajnik mnie boli boże jakie to jest ciężkie;(( jestem załamana nie wiem jak się podnieść co robić abym w końcu mogła zostać ta mamą tak mi serce krwawi jestem w rozsypce
Paulinka nie smutaj, czytasz przecież to forum i widzisz że komuś sie nie udaje i nie udaj a w końcu zaskoczy. Zobacz ostatnio na Tamizę o pseudonimie "Remiza";) też musiała poczekać. Paulinka (Murawa nie czytaj) jesteś młoda, spokojnie masz czas żeby próbować, dżoasia dobrze podpowiada żeby w immunologii poszperać, dziewczynki wiierzą w pasinkonika więc może tu jest problem skoro zarodki ładne. Będzie dobrze. Uszy do góry i stój cierpliwie w kolejce.

A ja dzisiaj zagrabialam ogrod i pielilam truskawki :p Wszystko oczywiscie z umiarem, nie musialam tego robic ale lubie. Mi lekarz zalecil minimum 30 min aktywności dziennie, wiec dzisiaj dla urozmaicenia spedzilam w ogradzie ;)
Ooo wlasne truskaweczki mniam mniam. Ja dzis jadlam z targu..dobre ale nie tak pyszne jak z wlasnego pola.

Hmm to dlaczego widziałam to z innego profilu, może mam coś poustawiane dodatkowo

Ok to odwołuje alarm jak coś :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa mozliwe ze masz nie zablokowane posty ktore dodajesz ja juz dawno to zrobilam w ustawieniach fb. Ale w takim razie mozliwe ze fb tez zmienil ustawienia grup zamknietych zawsze kuzwa znajda jakis sposob inwigilacji

Zeby przygotowac endometrium do przyjecia zarodka a pozatym jestes na cyklu bez owulacji wiec twoj organizm nie wytwarza progesteronu i trzeba go suplementowac
Przepraszam moze to wydac sie glupie ze tak pytam.... Hmmm tzn ze byc moze niedlugo bedzie transfer? Myslalam ze najpierw wywolanie miesiaczki, pozniej stymulacja do owulacji tak jak przy inseminacji i dopiero wtedy kropek we mnie.

Kochane a mnie dzisiaj przewialo zatoki zrobiłam już inhalacje smigam spaciu, jednak jutro jadę na betę ublagalam M chociaż się buntowal;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry