reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już tutaj od kilku miesięcy się pojawiam, z różna częstotliwością wpisów. A częściej aktywuje się ocenami pod wpisami:)
Ale powtórzę oczywiście po krotce swoją historię.
Z mężem staramy się od ponad 5 lat, ponad dwa lata w obecnej klinice we Wrocławiu. Przyczyną niepowodzeń jest jak dotąd wykryta wrogość śluzu i nadkurczliwosc macicy.
Mam za sobą 3 inseminacje nieudane, jedno podejście do in vitro (udało się uzyskać 6 blastusiów). Trzy transfery za nami (wszystkie bez powodzenia).
Obecnie zostały nam 2 mrozaczki i planujemy ostatnie podejście może koło wakacji. Jak się trochę finansowo odkujemy. Bo lekarz zaproponował nam jakieś nowinki medyczne na tą kurczliwosc I poprawę kondycji macicy, no a to znowu dodatkowo kosztuje.
Także zakasamy rękawy I czekamy na swoją kolejna szansę.
Oczywiście w duchu ciągle liczę na naturals... A to ostatnio częsty przypadek tutaj.:rofl:
Trzymam kciuki za piękne bety, udane transfery I ciążowe brzuszki (bo aż mi się buźka śmieje jak widzę posty i fotki) Dajecie dużo pozytywnej energii. Dziękuję ;)
kochana tu Cię znamy z nicku :D tylko na grupie może napisz, że ty to ty :D :* :*

reklama
reklama
Do góry