reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Też jak zaszlam w ciążę to tak myślałam ale to było silniejsze.. :laugh2: z wieloma znajomymi rozmawialam i jedne miały wstręt do słodyczy a jedne pochlanialy w całości :rofl2: więc bądź tu mądry :D jak widzę czekoladę to nie mogę się ogarnąć :szok: teściowa mi kupuje taka dobra kokosowa i nie mogę poprostu się oprzeć :frown: powiem tak, że napewno nie odstawie ale napewno nie będę wpierdzielala codziennie [emoji14] :D w sumie przez ostatnie dwa dni zjadłam loda i dwie czekoladki z bombonierki:laugh2: to mało jak na mnie :szok: ale ogarniam się :D
Ja nigdy słodyczy nie jadłam jakoś nie miałam ochoty a w ciąży na stole musiały być w misce michalki, kasztanki i tiki taki [emoji28] [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiecie jak mi ciężko nie wiem co myśleć niby piersi bolą brzuch czasami Ale okres nie przyszedł to chyba do zera nie spadła boję się że może to się źle skończyć bo za bardzo ten jajnik mnie boli boże jakie to jest ciężkie;(( jestem załamana nie wiem jak się podnieść co robić abym w końcu mogła zostać ta mamą tak mi serce krwawi jestem w rozsypce

Dziewczyny wiecie jak mi ciężko nie wiem co myśleć niby piersi bolą brzuch czasami Ale okres nie przyszedł to chyba do zera nie spadła boję się że może to się źle skończyć bo za bardzo ten jajnik mnie boli boże jakie to jest ciężkie;(( jestem załamana nie wiem jak się podnieść co robić abym w końcu mogła zostać ta mamą tak mi serce krwawi jestem w rozsypce
Paulinka ostatnio tez Cię bolał, nic nie bój, będzie dobrze. Jak leków nie odstawiłaś to @ raczej nie przyjdzie. Ja już od wtorku trochę zmniejszyłam dawki, beta zerowa a na @ się jeszcze nie zanosi nic a nic. A co masz zrobić, żeby zostać mamcią to już dobrze wiesz :) Trochę Ci napisałam, reszta w rękach Twoich i Paśnika :) tylko nie daj się zbyć lekarzowi. To, że on w immunologię nie wierzy nie jest powiedziane, że i ty masz nie wierzyć. Będzie dobrze :*

No jak to mówią rodzina i znajomi "biała rekawiczka" ... w pracy też innych ganialam trochę i pewnie się cieszą że już mnie nie ma [emoji14] jestem przewrazliwiona na punkcie sprzątania i mąż trochę się bał ze mi nie przejdzie ale sobie odpuściłam;) tylko raz w tygodniu myje podłogę:p odkurzac nie lubię i strasznie się przy tym mecze ale jak mus to mus :p
Do mnie jak przyjechała położna po porodzie to odchodząc rzuciła tekst... Ciekawe jak długo tu będzie tak idealnie czysto. A ja nadal codziennie włączam odkurzacz i wycieram podłogi mimo że niedługo mina 4 miesiące. Poprostu drażni mnie kurz i plamy na podłodze które robi mi piesio[emoji6] nie jedni się śmieją że jak.mali zaczną raczkowac to dwa razy dziennie będę sprzatac[emoji28] o wycieraniu kurzu nie wspomne... [emoji33] [emoji12]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry