reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
;)
b05cb0493657c0a59c2bf23ad25766d3.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Superrrr .. ✊❤ przyrost jest OK więc można już gratulowac :)

No to ja przynajmniej nie mam dylematu. Jestem na tyle chu**** pania domu ze normalnie nie myje okien, podłoge od wielkiego dzwonu. Wiec jak mi sie uda zajsc to na pewno nie bedzie mnie korcic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Kurcia - też tak mam - nie myje podłogi , nie odkurzam - chu...a ze mnie pani domu - a do tego kiepska żona , bo u Nas moj kochamy m@łż sprzata ,myje , pierze - qurwa ja tego nie cierpie robić.
@zylwia - kochana jestes cudna mamą - wszystko to wycierpialas dla córeczki - i myj dalej te podłogi :rofl:

Mój d,isiaj też zaginiony będzie zaraz do porządków , czuję w podbrzuszu rozpieranie od wewnątrz to nie są skurcze ale jakby ktoś pompowal mi balon od wewnątrz;) dziwne ale fajne uczucie cudzie trwaj całe życie...:)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ma spust a chuda i zgrabna jak szczapa ;) ;))

Właśnie wracam ze Słoika, bo wyjeżdżam i niestety nie mogłam posiedzieć. A żałuję. Dziewczyny są cudowne, urocze i bardzo wykształcone w temacie, ja znowu się trochę nauczyłam. Ps. Koniczynka to ukryty doktor nauk medycznych.

A w toalecie Anett załatwiła nam motywator. ;) ;)
80a958594cb4a2b40c83befa01eff13b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha wariat. Dziekuje.
Ps.potem poszlysmy jeszcze na paczki i zezarlam dwa duze jeden z budyniem drugi z ajerkoniakiem mniem. A potem polejna kawa z bita smietana. Zaraz sie pozygam w autobanie po tej kawie [emoji16]
Na jaki koncert jedziesz nie powiedzialas[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry