reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To gdzie ty zakupy robisz? :D To wygląda tak: wchodzisz, obczajasz półki, pakujesz do wózka co trzeba i bulisz :D tak sie robi zakupy huehue :p u mnie w sumie "króluje" biedro bo mam dużo bliżej ale w lidlu też fajne rzeczy się trafiają, np kurtki rowerowe :D :D :D

reklama
To gdzie ty zakupy robisz? :D To wygląda tak: wchodzisz, obczajasz półki, pakujesz do wózka co trzeba i bulisz :D tak sie robi zakupy huehue [emoji14] u mnie w sumie "króluje" biedro bo mam dużo bliżej ale w lidlu też fajne rzeczy się trafiają, np kurtki rowerowe :D :D :D
Taaak, ja też jestem królową biedry. Haha.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

To gdzie ty zakupy robisz? :D To wygląda tak: wchodzisz, obczajasz półki, pakujesz do wózka co trzeba i bulisz :D tak sie robi zakupy huehue [emoji14] u mnie w sumie "króluje" biedro bo mam dużo bliżej ale w lidlu też fajne rzeczy się trafiają, np kurtki rowerowe :D :D :D
A widzisz, u nas w lidlu slabo z ciuszkami itp produktami poza zywnoscia [emoji5] haha choc pamietam jak lata temu koczowalam dluuugo przed otwarciem w sobote a poten walczylam o crocsy na promocji! [emoji16] [emoji16] walka zacieta niczym o karpie w grudniu w tesco [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez kiedyś nie umiałam, bo rodzice prowadzili sklep spożywczy i zawsze tam. Niektóre maja dobre produkty, patrzę na składy i kupuje :) jak dla mnie lidl o niebo lepszy od biedry

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asia dobrze mowi. Moze trzeba Twojego M postawic przed faktem dokonanym? Zebyscie chociaz pojechali na jedna wizyte zobaczyli jak Wam sie bedzie rozmawialo z innym lekarzem w innej klinice..?

Namówiłam go! :yes::-D:yes: Pokazałam mu wpisy z forum :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny mam problem znajomi zadzwonili i zaprosili na grilla nie wiem czy jechać wiąże się to z tym że po 1 ja będę musiała robić za kierowcę , po 2 M będzie pił alkohol a potem go wyciągnąć będzie Masakra i po3 nie czuję się na siłach żeby jechać chyba że M będzie prowadzil

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w takich sytuacjach zawsze mowie mojemu ze spoko mozemy jechac ale tylko jesli on bedzie kierowca bo ja zle sie czuje. Jesli mu zalezy to jedziemy [emoji6] ale ja po transferze jesli nie musialam to w ogole sie nie ruszalam z domu. Nie ze bylam przewrqzliwiona, tylko cholernie slaba i rozleniwiona po luteinie [emoji5] plus kilka razy dziennie mi sie slabo robilo/krecilo w glowie, ale to pewnie od lezenia

Ja w takich sytuacjach zawsze mowie mojemu ze spoko mozemy jechac ale tylko jesli on bedzie kierowca bo ja zle sie czuje. Jesli mu zalezy to jedziemy [emoji6] ale ja po transferze jesli nie musialam to w ogole sie nie ruszalam z domu. Nie ze bylam przewrqzliwiona, tylko cholernie slaba i rozleniwiona po luteinie [emoji5] plus kilka razy dziennie mi sie slabo robilo/krecilo w glowie, ale to pewnie od lezenia

No właśnie ja też mam zawroty głowy takie lekkie fakt ale upierdliwe

Dziewczyny mam problem znajomi zadzwonili i zaprosili na grilla nie wiem czy jechać wiąże się to z tym że po 1 ja będę musiała robić za kierowcę , po 2 M będzie pił alkohol a potem go wyciągnąć będzie Masakra i po3 nie czuję się na siłach żeby jechać chyba że M będzie prowadzil

@limoncia1 żadna z nas nie da Ci tu konkretnej odpowiedzi na pytanie co możesz a czego nie możesz robić. Dużo zależy od tego jak się czujesz, jak będziesz przechodziła ciążę, czy będziesz miała niepokojące objawy, itp. Niejedna z nas żyła normalnie a niejedna uważała, dmuchala na siebie, itp. I każde zachowanie moim zdaniem było odpowiednie.
Ty musisz sama wyczuć co dla Was (Ciebie i dziecka) najlepsze. Ciąża to ciągle znaki zapytania, to zmieniające się ciało, różne bóle, itp.i musisz się na nie przygotować i polegać głównie na swojej intuicji.
Z jednej strony boisz się kichnac czy kierować samochodem a z drugiej chcesz sie brać za sprzątanie. Spróbuj spokojniej do wszystkiego podejść, bo to dopiero początek drogi, która uslana jest mnóstwem niewiadomych.
Trzymam kciuki, żebyś spróbowała spokojniej do wszystkiego podejść, bo ten spokój jest teraz dla Was najważniejszy :)

reklama

Ja wszystko ;) generalnie maja bardzo duzy wybor warzyw i owocow. Ale ostatnio jezdze do Auchan bo tam owocow jeeeeszcze wiecej a zaczynam sezon wyciskania sokow.
Namówiłam go! :yes::-D:yes: Pokazałam mu wpisy z forum :D W poniedziałek będę nas umawiać do GC :):):):)
Super!!! Wspaniale!! Bedziecie brac pakiet czy pojedyncza procedure?

Do góry