dżoasia
Fanka BB :)
To gdzie ty zakupy robisz?A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To gdzie ty zakupy robisz?A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic
Taaak, ja też jestem królową biedry. Haha.To gdzie ty zakupy robisz?To wygląda tak: wchodzisz, obczajasz półki, pakujesz do wózka co trzeba i bulisz
tak sie robi zakupy huehue [emoji14] u mnie w sumie "króluje" biedro bo mam dużo bliżej ale w lidlu też fajne rzeczy się trafiają, np kurtki rowerowe
![]()
![]()
![]()
A widzisz, u nas w lidlu slabo z ciuszkami itp produktami poza zywnoscia [emoji5] haha choc pamietam jak lata temu koczowalam dluuugo przed otwarciem w sobote a poten walczylam o crocsy na promocji! [emoji16] [emoji16] walka zacieta niczym o karpie w grudniu w tesco [emoji12]To gdzie ty zakupy robisz?To wygląda tak: wchodzisz, obczajasz półki, pakujesz do wózka co trzeba i bulisz
tak sie robi zakupy huehue [emoji14] u mnie w sumie "króluje" biedro bo mam dużo bliżej ale w lidlu też fajne rzeczy się trafiają, np kurtki rowerowe
![]()
![]()
![]()
A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic
Namówiłam go!Asia dobrze mowi. Moze trzeba Twojego M postawic przed faktem dokonanym? Zebyscie chociaz pojechali na jedna wizyte zobaczyli jak Wam sie bedzie rozmawialo z innym lekarzem w innej klinice..?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku jak cudownie!!! [emoji7] to teraz juz musi byc tylko dobrze Kochana!!! Trzymam mocno kciuki! [emoji8] [emoji8] [emoji8]Namówiłam go!Pokazałam mu wpisy z forum
W poniedziałek będę nas umawiać do GC
![]()
Ja w takich sytuacjach zawsze mowie mojemu ze spoko mozemy jechac ale tylko jesli on bedzie kierowca bo ja zle sie czuje. Jesli mu zalezy to jedziemy [emoji6] ale ja po transferze jesli nie musialam to w ogole sie nie ruszalam z domu. Nie ze bylam przewrqzliwiona, tylko cholernie slaba i rozleniwiona po luteinie [emoji5] plus kilka razy dziennie mi sie slabo robilo/krecilo w glowie, ale to pewnie od lezeniaDziewczyny mam problem znajomi zadzwonili i zaprosili na grilla nie wiem czy jechać wiąże się to z tym że po 1 ja będę musiała robić za kierowcę , po 2 M będzie pił alkohol a potem go wyciągnąć będzie Masakra i po3 nie czuję się na siłach żeby jechać chyba że M będzie prowadzil
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja też mam zawroty głowy takie lekkie fakt ale upierdliweJa w takich sytuacjach zawsze mowie mojemu ze spoko mozemy jechac ale tylko jesli on bedzie kierowca bo ja zle sie czuje. Jesli mu zalezy to jedziemy [emoji6] ale ja po transferze jesli nie musialam to w ogole sie nie ruszalam z domu. Nie ze bylam przewrqzliwiona, tylko cholernie slaba i rozleniwiona po luteinie [emoji5] plus kilka razy dziennie mi sie slabo robilo/krecilo w glowie, ale to pewnie od lezenia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam problem znajomi zadzwonili i zaprosili na grilla nie wiem czy jechać wiąże się to z tym że po 1 ja będę musiała robić za kierowcę , po 2 M będzie pił alkohol a potem go wyciągnąć będzie Masakra i po3 nie czuję się na siłach żeby jechać chyba że M będzie prowadzil
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wszystkoA co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic
Super!!! Wspaniale!! Bedziecie brac pakiet czy pojedyncza procedure?Namówiłam go!Pokazałam mu wpisy z forum
W poniedziałek będę nas umawiać do GC
![]()