OczywiściePoprawisz mi termin wizyty z 08.04 na 09.04 bo mi doktor niedziele wpisal a i amniopunkcja 17.04 ?
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
U mnie poszly: 2x roza, maslo palone i czekolada ze slonym [emoji4]Ja wczoraj zerzarlam o smaku slonego karmelu i kremowki mniaaaam
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam piątek 13stego i w ogóle 13stegi braliśmy ślub i co dziwne w salach mogliśmy przebierać bo we wrześniu akurat wszęzie była wolna sobota 13stegi ... 13stego miałam ostatni okres i po cichu liczymy z mężem że mała wyjdzie 13stego sierpniaDopiero dzis na tym naszym kalenarzu zobaczylam, ze moj dzien betowania, piątek, to bedzie 13. Ale nie kojarze zebym miala jakies złe doświadczenia z piatkiem 13-stego. To skoro nie mialam zlych, logika nakazuje myslec ze ten nie powinien sie roznic od innych i nie powinno wydarzyc sie nic pechowego.
chlopkers
Kurciu, wspolczuje i mocno przytulam [emoji173] [emoji173]A mnie boli gardło i staram sie je leczyc na wszelkie sposoby bo za 2.5tyg badania immuno!
A Wy tu o lodach [emoji22][emoji852][emoji24]
A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robicJa tez sie chyba zaraz przejade na krótki spacer po lidlu
Gdyby mialo to by ludzkosc wyginela staraj sie zyc normalnie bo dziecko z nerwica Ci sie urodziDziewczyny czy kichanie lub kaszel może mieć wpływ na mojego bąbelka?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
kurka i te 4 pączki? masz spustJa wczoraj zerzarlam o smaku slonego karmelu i kremowki mniaaaam
Dziewczyny mam problem znajomi zadzwonili i zaprosili na grilla nie wiem czy jechać wiąże się to z tym że po 1 ja będę musiała robić za kierowcę , po 2 M będzie pił alkohol a potem go wyciągnąć będzie Masakra i po3 nie czuję się na siłach żeby jechać chyba że M będzie prowadzil
Nooo a poczworny podbrodek i tak juz do kolanowkurka i te 4 pączki? masz spust
reklama
chlopkers
Kupilam dwie siatki warzyw i owocow [emoji4] maja calkiem spoko ten ryneczek, u mnie w miejscowosci odkad zamkneli Puotra i Pawla to czesto problem ze szpinakiem itp, a w lidlu zawsze niezly wybor [emoji4]A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic
Podziel się: