Ja myje na kolanach bo narazie mieszkamy w bloki no i bez sensu kupować mopa jak dużo tego nie ma... między np.odkurzaniem A myciem podłóg robię sobie ostatnio przerwy żeby nie wszystko odrazuJa uwazam ze we wszystkim trzeba zachowac umiar, szorowanie podlog na kolanach to bylo by skrajne przegiecie, ale gdyby tak ciagle tylko w łóżku lezec to tez chyba nie za dobrze. Trzeba duzo odpoczywac, oszczedzac sie, nie forsowac, ale tez trzeba zyc. Bo bez sensu byc tylko lezacym inkubatorem, o ile nie ma do tego konkretnych wskazan.
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Dziś lovki foreverkiHejtu nie bedzie bo za ladma dzis pogoda[emoji8]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tysiek777
Z tego co mam w domu to chyba tylko espumisan i z jedna tabletke xenny ale nie wiem czy mi to na dobre wyjdzie, w sensie nie zaszkodzi, jesli bym xenne wziela, bo tez jestem troche na tym etapie ze strach kichnac, a jak bym po takiej xennie skurczy dostala albo cos to tez strach.Lactolosum weź z 30 ml puści wzdcie gazy otp
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmawiam kiedyś że szwagrowa która jest lekarzem że w ciąży nie wiła bo zawiera jakiś tam związek który nie jest wskazany we wczesnej ciazyZ tego co mam w domu to chyba tylko espumisan i z jedna tabletke xenny ale nie wiem czy mi to na dobre wyjdzie, w sensie nie zaszkodzi, jesli bym xenne wziela, bo tez jestem troche na tym etapie ze strach kichnac, a jak bym po takiej xennie skurczy dostala albo cos to tez strach.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
izabella87
To nie jest takie zwykle doszukiwanie sie pozytywow [emoji6] Ja mialam kompleksy ja tym pukcie cale zycie, 33 lata czekalam na takie bimby [emoji13] pamietam jak w liceum pilam litrami mleko bo gdzies przeczytalam ze od tego rosna. I nic! Nie liczac sposobow medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, probowalam juz wszystkiego!
A tu wystarczylo podejsc do ivf zeby urosly [emoji16] [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bimby [emoji23][emoji85] no to życzę żeby takie zostały może leki coś tam odetkały i postanowiły urosnąć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Szkoda, ze tak drobno zmielili, bo moglabys otwierac kapsulki i wybierac ten kwas co nie potrzebny, a reszte lykac ja je lykam, dodatkowo 2-3 razy w tygodniu lykne metylowany i tak samo wit b12 tez 2-3razy i gitarka. U mnie sie takie zestawy sprawdzaja kochana co do odkupienia to zobacze - jak nie bede za miesiac mogla patrzec na te gowna do picia to odkupie od ciebie, a jak jeszcze mi bedzie przechodzilo przez gardlo to znow wezme caly zestaw, nie ma lekko, trza sie katowac dalejPoprosze na priva. Kochana jestes :*:*Ja wszystko rozumiem. Tylko nic nie rozumiem
Chodzi o to ze myslalam ze IMSI jest juz tym 6000 powiekszeniem. Wiec co przy imsi daje msome? To jakas dodatkowa selekcja?Hahahhaha umarlam..herbate z siana chyba tylko jedna wypilam. Tez jest fujaśna. Ale moze teraz sie zmobilizuje. Jak chcesz To Ci oddam te biale tabletki. Ja ich nie biore bo maja zwykly kwas foliowy. I czeka caale opakowanie na nowa wlascicielke.Dokladnie!!! Feeeee[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
dżoasia
Szorowanie na kolanach a smiganie z mopikiem to tez roznicaNie zamierzam nikogo hejtowac, serio z definicji forum wynika że jest to miejsce WYMIANY zdań. Nie tylko jak się zgadzamy ale ogólnie Nic nie napisałam o wyjeździe 200 km a SZOROWANIU POGŁÓG. dla mnie mycie podłóg na kolanach to zdecydowanie przesada. Ja sama jechałam dalej kilka dni po transferze ale uważam to za 2 różne rzeczy. Reasumując - rozsądek, umiar i niech każda robi co uważa
Jednym zdaniem okreslilabym to tak:
Róbta co chceta, tylko wcześniej pomyślta
Ale serio dziewczyny mam kupować mopa na kawałek podłogi ? A teraz odkąd jestem w ciąży podłogi myje TYLKO raz w tygodniu ... bo tak to ogólnie mylam co dwa dni jak miałam spoko grafik w pracy ... bardziej mecze się przy odkurzaniu niż myciu podlog
EDIT : chyba że jak moja mama przychodziła ( teraz pojechała za granicę na 2miesiaxe) to ja wykorzystałam i na tygodniu też mi umyla..
EDIT : chyba że jak moja mama przychodziła ( teraz pojechała za granicę na 2miesiaxe) to ja wykorzystałam i na tygodniu też mi umyla..
Wlasnie musze zbadac homocysteine bo jade na tych metylach a sie okaze ze mi urosla jak Tobie... to bede wtedy mieszac zwykly z metylami.Szkoda, ze tak drobno zmielili, bo moglabys otwierac kapsulki i wybierac ten kwas co nie potrzebny, a reszte lykac ja je lykam, dodatkowo 2-3 razy w tygodniu lykne metylowany i tak samo wit b12 tez 2-3razy i gitarka. U mnie sie takie zestawy sprawdzaja kochana co do odkupienia to zobacze - jak nie bede za miesiac mogla patrzec na te gowna do picia to odkupie od ciebie, a jak jeszcze mi bedzie przechodzilo przez gardlo to znow wezme caly zestaw, nie ma lekko, trza sie katowac dalej
Ja sie tak naczytam co to sie powinno brac takie witaminy, smakie, choliny, dha i dokupuje dokupuje a lekarka "nic nie brac poza kwasem foliowym i jodem, o witaminy sie bedziemy martwic jak bedziesz w ciazy".
Swoja droga TSH raz na czas mam znow powyzej 2.3. Chociaz u mnie bardzo skacze i endo mowi ze to normalne, bo wystarczy dzien przed badaniem wiecej slonych rzeczy zjesc i juz inny wynik. Ale zmienila mi troche dawkowanie i w tygodniu mam 50, a w weekendy 75 euthyroxu.
reklama
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Mój powiedział: nie przemęczać się, ale też nie leżeć "plackiem"O to właśnie mi chodzi. Zdrowy rozsądek i umiar nie mówie o tym myciu podłóg, poprostu uderzyły mnie słowa „ jezeli zależy Ci na dziecku” może hormony i jestem przewrażliwiona ale dziewczyny kurde no kupy nie zrobie bez przesady. Nie wiem jak wasi lekarze, ale mój mówił żyć normalnie a od leżenia nie ma krążenia
Podziel się: