reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asia, jakbys dzis nie dotarla, to na jutro tez nastawili roze [emoji2]
84bda2b156ebb1e9c2efe53701aee6d2.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No nie wierze, jak mozesz nam takie rzeczy pokazywac, slinka to juz mi kącikiem ust cieknie. Jesli kiedys jakims cudem bede w waszej okolicy, musze je miec!

reklama
No to ja przynajmniej nie mam dylematu. Jestem na tyle chu**** pania domu ze normalnie nie myje okien, podłoge od wielkiego dzwonu. Wiec jak mi sie uda zajsc to na pewno nie bedzie mnie korcic :D

Ja juz sobie ulatwiam jak noge, w sensie mam mopa takiego, co se go noga odwirowuje, odkurzacz reczny bezprzewodowy, myjke do okien a w domu i tak najczesciej udaje, ze te paprochy ito brud to takie wzorki na podlodze i oknach:p

Mylas podlogi co dwa dni? A myslalam ze to ja mam swira na punkcie czystosci.
No ale jak nie masz za duzo terenu do mycia, bo mi by sie nie chcialo. Ale odkurzam bardzo czesto.
No jak to mówią rodzina i znajomi "biała rekawiczka" ... w pracy też innych ganialam trochę i pewnie się cieszą że już mnie nie ma :p jestem przewrazliwiona na punkcie sprzątania i mąż trochę się bał ze mi nie przejdzie ale sobie odpuściłam;) tylko raz w tygodniu myje podłogę:p odkurzac nie lubię i strasznie się przy tym mecze ale jak mus to mus :p

No właśnie dlatego można było to sprecyzowac.. Ale jak zobaczyłam, że przesada jest mycie podłóg na kolanach to mi się ciśnienie podniosło.. I tak robie dużo mniej niż przed ciąża bo robię to dla małej ... poczułam się właśnie beznadziejna matka..chybA hormony mi dopi******ja do głowy..
Nie chcialam nikogo urazic. W zasadzie to chodzilo mi o szorowanie podlog na kolanach, mialam wtedy w glowie wizje takiej dojechanej, umeczonej kobiety, samej w ogromnym domu (pałacu), na kolanach, w fartuszku, z metalowym wiadrem obok i szczota ryzowa w dloniach. Cos na styl kopciuszka.

Ostatnia edycja:
No nie wierze, jak mozesz nam takie rzeczy pokazywac, slinka to juz mi kącikiem ust cieknie. Jesli kiedys jakims cudem bede w waszej okolicy, musze je miec!
Kochana to nie na zlosc Wam lecz dlatego zeby zachecic nasze forumowe Krakowianki. Skoro nie mam pieknej bety do pokazania to podziele sie z Wami choc taka radoscia [emoji5] cala jesien i zime na nich czekalam [emoji2] lody zjedzone, a ja teraz chodze po lidlu i sie trzese z zimna [emoji16] [emoji16]

Wiem wiem, jem zdecydowanie za duze porcje, ale jestem od tych lodow uzalezniona na maksa [emoji12]
Panowie (postawni robotnicy), ktorzy stali za mna w kolejce mieli niezle miny jak uslyszeli ze ja cztery porcje biore [emoji6] haha

Haha no ja mniejszych niz 3 nigdy nie biore:)

No jak to mówią rodzina i znajomi "biała rekawiczka" ... w pracy też innych ganialam trochę i pewnie się cieszą że już mnie nie ma [emoji14] jestem przewrazliwiona na punkcie sprzątania i mąż trochę się bał ze mi nie przejdzie ale sobie odpuściłam;) tylko raz w tygodniu myje podłogę:p odkurzac nie lubię i strasznie się przy tym mecze ale jak mus to mus :p
Ja dodatkowo mam takiego najtanszego irobota z viledy, nazywam go przyjaciel. Sprawdza sie na takie sytuacje jak teraz, zebym sie forsowac nie musiala i zeby mnie szlak nie trafial. Ale moze sprobuje pojsc w strone dżoasi i wkrecic sobie ze to takie wzorki są, sprobowac nie zaszkodzi. Zreszta przy dzieciach to raczej nie bedzie co na ład i porządek w domu liczyc.

reklama
Nie chcialam nikogo urazic. W zasadzie to chodzilo mi o szorowanie podlog na kolanach, mialam wtedy w glowie wizje takiej dojechanej, umeczonej kobiety, samej w ogromnym domu (pałacu), na kolanach, w fartuszku, z metalowym wiadrem obok i szczotalka ryzowa w dloniach. Cos na styl kopciuszka.
Nie dopuszcze do tego żeby się zajechać;) poprostu skoro wiem, że naprawdę robię to raz w tygodniu i czuje się naprawdę dobrze to robię to.. nie chce tu wyjść na panią której się udało i teraz tego nie docenia.. w 1 trymestrze dużo leżałam poprostu się bałam.. A teraz po tym co ostatnio było powiedziałam sobie że limit pecha wyczerpany ale też nie do tego stopnia, że zapierdzielam po domu jak mały samochodzik. ;) mam dni kiedy kręgosłup mi siada i nie robię w domu praktycznie nic... mam dzień lenia ale jak przyjdzie sobota to staram się powoli ogarnąć chatke:) Ale ja wiem , że każdy robi to co może:)

Do góry