Poprosze na priva. Kochana jestes :*:*Jakbys chciala wiedziec dokładnie co i jak to Ci moge umowe wyslac ale z tego co kojarzę to nie mozna jej zerwac jakbys chciala klinike zmienic i zeby Ci czesc kasy oddali a jesli sie uda za pierwszym razem to czesc kwoty Ci zwracaja ale juz nie pamietam ile bo my wykorzystalismy 2 procedury. Ja mialam mnostwo wizyt wiec jak dls mnie program byl super plus prowadzenie ciazy dodo 12 tygodnia. No szkoda ze od razu go nie wzieliscie ake teraz to i tak musztarda po obiedzie.
Ja wszystko rozumiem. Tylko nic nie rozumiem@Kurcia widzę że już @misis188 odpowiedziała Ci że można tak łączyć. U nas od początku było brane pod uwagę tylko IMSI.
Za MSOME jest tylko 290 zł dopłaty. Powiększenie plemnika jest 6 000 razy większe niż przy standardowym "poszukiwaniu" najlepszego.
Jeśli chodzi o podłoża do hodowli to do pierwszej hodowli nie braliśmy dodatków. Do drugiej omowilismy różne możliwości z dr G. i padło na embryoGen. Z tego co wiem to z dodatkowych możliwość jeśli chodzi o podłoża do hodowli jest AKTYWATOR WAPNIA, niestety nie wiem jaka ma magiczna moc ale pewnie któraś z dziewczyn nam wyjaśni.
Chodzi o to ze myslalam ze IMSI jest juz tym 6000 powiekszeniem. Wiec co przy imsi daje msome? To jakas dodatkowa selekcja?
Hahahhaha umarlam..herbate z siana chyba tylko jedna wypilam. Tez jest fujaśna. Ale moze teraz sie zmobilizuje. Jak chcesz To Ci oddam te biale tabletki. Ja ich nie biore bo maja zwykly kwas foliowy. I czeka caale opakowanie na nowa wlascicielke.Kochanie jest sluz slimaka w proszku do rozpuszczenia i wypicia, herbata z siana i 2 rodzaje kapsulek, z ktorych jedne polkniete w poprzek dzialaja na odruch wymiotny, a drugie mniejsze wygladaja jakby byly ze sproszkowanego gipsu huehue caly zestaw na 30 dni kosztuje 190zl. A tak serio to jak wejdziesz na fertinea.pl to tam jest tylko ten zestaw lub kazdy preparat osobno do kupienia. Wiecej cudow nie maja
Dokladnie!!! FeeeeeTy jestes nie mozliwa
Dla mnie najgorsze byly te kapsulki z wit D bo zawsze mi sie po nich ryba odbijalo chocbym nie wiem co robila
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ciekawe ile ten aktywator wapnia kosztuje. Nie wiecie czy mozna miec swoj? bo ja za tysiaka znalazlam takie opakowanie 25kg - styknie dla wszystkich, jak sie podzielimy to wyjda grosze
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom