reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to jak pojde w tym albo kolejnym cyklu na cyto, od razu pewnie zobaczymy na usg co tam slychac [emoji5]
Dziewczyny, jest jeden plus ivf!!! Ja z tych malobiusciastych, ale podczas stymulacji zaczely mi rosnac piersi, pozniej przy ciazy juz w ogole byly mega (jak na moje mozliwosci). Bylam pewna ze to chwilowy efekt i od razu po lyzeczkowaniu opadna, a tu nic nie spadlo [emoji13] moj M od stycznia zachwycony [emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

:D mi tez zostały trochę większe ale niestety dlatego ze mam plus 3 kg na wadze :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

;)
b05cb0493657c0a59c2bf23ad25766d3.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie :*

Dzień dobry :)
Nie było mnie półtora tygodnia i raczej nie dam rady tych podstron nadrobić. Trochę się działo u mnie. Jestem na bierząco tylko z dziś wiec Limoncia gratulacje, musi być dobrze.
Bardzo mi przykro ze jeszcze kilku osobom nie mogę pogratulować z tego co się zorientowałam, przytulam.

Dziś jest warszawskie spotkanie - tego co pamietam to o 13, tak? Wybierałam się ale wczoraj takiego kopa w tyłek dostałam, dowiedziałam się ze tata chory, onkologia, to samo co ja miałam tylko on w oku. Cholerna genetyka pewnie, predyspozycja rodzinna. Dziewczyny dobre okulary słoneczne z filtrem zakupić przed latem kro jeszcze nie ma marsz!

No ale wracając do spotkania... wczoraj się mocno zasmuciłam i postanowiłam nie isc nigdzie. Ale siedzę tak z brudna głowa i dumam ze może jednak powinnam, piekna pogoda, fajne dziewczyny poznam.
Tylko czy to na pewno aktualne (zaległości mam na forum), kto się wybiera?
Oczywiscie ze aktualne. Tez wlasnie glowe umylam.dawaj do nas. Pocieszymy[emoji16] rezerwacja na anete kowalska [emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Odpowiedz sobie na pytanie czy Ci na prawdę zależy na dziecku? Ja od momentu pozytywnej bety przez z Msc nie robiłam NIC. Teraz zaczynam mężowi pomagać bo dla nas dziecko jest najważniejsze. Nikt Ci podług myć nie broni ale sa priorytety. Niejedna z naszego forum Tobie może bety zazdrościć i watpię by taka dziewczyna zabierała sie za podłogi....
Wracam do wyra;;) z lodami M wróci to posprząta:);p

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Nie było mnie półtora tygodnia i raczej nie dam rady tych podstron nadrobić. Trochę się działo u mnie. Jestem na bierząco tylko z dziś wiec Limoncia gratulacje, musi być dobrze.
Bardzo mi przykro ze jeszcze kilku osobom nie mogę pogratulować z tego co się zorientowałam, przytulam.

Dziś jest warszawskie spotkanie - tego co pamietam to o 13, tak? Wybierałam się ale wczoraj takiego kopa w tyłek dostałam, dowiedziałam się ze tata chory, onkologia, to samo co ja miałam tylko on w oku. Cholerna genetyka pewnie, predyspozycja rodzinna. Dziewczyny dobre okulary słoneczne z filtrem zakupić przed latem kro jeszcze nie ma marsz!

No ale wracając do spotkania... wczoraj się mocno zasmuciłam i postanowiłam nie isc nigdzie. Ale siedzę tak z brudna głowa i dumam ze może jednak powinnam, piekna pogoda, fajne dziewczyny poznam.
Tylko czy to na pewno aktualne (zaległości mam na forum), kto się wybiera?
:(

Do góry