reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie:) a jestes przeziebiona? Ostatnio pisalam jakie lekarz pozwolil mi wziac leki na katar, kaszel i bol gardla
Właśnie sama nie wiem nby katar mam ale od czasu do czasu kasznelam może z 5 razy dzisiaj bo mnie zadrapalo w gardle i kichnelam z raz na gardło przysnelam tamtum verde albo mogę jeszcze helsi tabletki

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Nie było mnie półtora tygodnia i raczej nie dam rady tych podstron nadrobić. Trochę się działo u mnie. Jestem na bierząco tylko z dziś wiec Limoncia gratulacje, musi być dobrze.
Bardzo mi przykro ze jeszcze kilku osobom nie mogę pogratulować z tego co się zorientowałam, przytulam.

Dziś jest warszawskie spotkanie - tego co pamietam to o 13, tak? Wybierałam się ale wczoraj takiego kopa w tyłek dostałam, dowiedziałam się ze tata chory, onkologia, to samo co ja miałam tylko on w oku. Cholerna genetyka pewnie, predyspozycja rodzinna. Dziewczyny dobre okulary słoneczne z filtrem zakupić przed latem kro jeszcze nie ma marsz!

No ale wracając do spotkania... wczoraj się mocno zasmuciłam i postanowiłam nie isc nigdzie. Ale siedzę tak z brudna głowa i dumam ze może jednak powinnam, piekna pogoda, fajne dziewczyny poznam.
Tylko czy to na pewno aktualne (zaległości mam na forum), kto się wybiera?
Koniczyna spotkanie aktualne, maxie stolik na 13 w tym sloiku czy innym weku, na nazwisko aneta kowalska. Idz, zawsze to oderwiesz glowe od smutnych mysli:)

Właśnie sama nie wiem nby katar mam ale od czasu do czasu kasznelam może z 5 razy dzisiaj bo mnie zadrapalo w gardle i kichnelam z raz na gardło przysnelam tamtum verde albo mogę jeszcze helsi tabletki

Nie wiem czy słyszałaś jest takie coś jak katar ciążowy. Wszystko puchnie, nadmiar estrogenów w ciąży to powoduje, przechodzi do 2tyg po porodzie. Konsultowałam to z rodzinnym k nawet do laryngologa się wybrałam bo zgłupiałam. Dostałam kataru, jedna dziurka podczas snu zWsze zapchana i często kicham i tak to trwa jakieś pół roku :p

Nie było mnie półtora tygodnia i raczej nie dam rady tych podstron nadrobić. Trochę się działo u mnie. Jestem na bierząco tylko z dziś wiec Limoncia gratulacje, musi być dobrze.
Bardzo mi przykro ze jeszcze kilku osobom nie mogę pogratulować z tego co się zorientowałam, przytulam.

Dziś jest warszawskie spotkanie - tego co pamietam to o 13, tak? Wybierałam się ale wczoraj takiego kopa w tyłek dostałam, dowiedziałam się ze tata chory, onkologia, to samo co ja miałam tylko on w oku. Cholerna genetyka pewnie, predyspozycja rodzinna. Dziewczyny dobre okulary słoneczne z filtrem zakupić przed latem kro jeszcze nie ma marsz!

No ale wracając do spotkania... wczoraj się mocno zasmuciłam i postanowiłam nie isc nigdzie. Ale siedzę tak z brudna głowa i dumam ze może jednak powinnam, piekna pogoda, fajne dziewczyny poznam.
Tylko czy to na pewno aktualne (zaległość mam na forum), kto się wybiera?
Ja się wybieram i jak najbardziej aktualne
Tak jak @dżoasia napisała godzina 13 sta słoik,stolik na nazwisko aneta kowalska:D

Tylko czy to na pewno aktualne (zaległości mam na forum), kto się wybiera?

Koniczynka! Przychodź koniecznie! Spotkanie aktualne. Także... do zobaczenia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny korci mnie żeby odkurzyć i pimyc podlagi ale to jest poznad 100 m2 boję sie..

Do góry