reklama
misis188
Fanka BB :)
Mi po krwawieniu kazali sprawdzic beteDziewuszki, wczoraj, rowne 4 tyg po zabiegu dostalam @
Rozumiem ze nie musze juz robic kontrolnej bety, bo skoro krew mnie zalala, to hcg spadlo do zera. Prawda?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Ja nie sprawdzalam juz bylam tylko na wizycie kontrolnej 4 tygodnie po zabiegu, tydzien przed @Dziewuszki, wczoraj, rowne 4 tyg po zabiegu dostalam @
Rozumiem ze nie musze juz robic kontrolnej bety, bo skoro krew mnie zalala, to hcg spadlo do zera. Prawda?
dżoasia
Łoooo!!! Ladnie zapiernicza! Cudo!!!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
Super @limoncia1 [emoji8] [emoji173] [emoji8] [emoji173] [emoji8]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
A to jak pojde w tym albo kolejnym cyklu na cyto, od razu pewnie zobaczymy na usg co tam slychac [emoji5]Ja nie sprawdzalam juz bylam tylko na wizycie kontrolnej 4 tygodnie po zabiegu, tydzien przed @
Dziewczyny, jest jeden plus ivf!!! Ja z tych malobiusciastych, ale podczas stymulacji zaczely mi rosnac piersi, pozniej przy ciazy juz w ogole byly mega (jak na moje mozliwosci). Bylam pewna ze to chwilowy efekt i od razu po lyzeczkowaniu opadna, a tu nic nie spadlo [emoji13] moj M od stycznia zachwycony [emoji3]
reklama
Koniczyna82
Dzień dobry
Nie było mnie półtora tygodnia i raczej nie dam rady tych podstron nadrobić. Trochę się działo u mnie. Jestem na bierząco tylko z dziś wiec Limoncia gratulacje, musi być dobrze.
Bardzo mi przykro ze jeszcze kilku osobom nie mogę pogratulować z tego co się zorientowałam, przytulam.
Dziś jest warszawskie spotkanie - tego co pamietam to o 13, tak? Wybierałam się ale wczoraj takiego kopa w tyłek dostałam, dowiedziałam się ze tata chory, onkologia, to samo co ja miałam tylko on w oku. Cholerna genetyka pewnie, predyspozycja rodzinna. Dziewczyny dobre okulary słoneczne z filtrem zakupić przed latem kro jeszcze nie ma marsz!
No ale wracając do spotkania... wczoraj się mocno zasmuciłam i postanowiłam nie isc nigdzie. Ale siedzę tak z brudna głowa i dumam ze może jednak powinnam, piekna pogoda, fajne dziewczyny poznam.
Tylko czy to na pewno aktualne (zaległości mam na forum), kto się wybiera?
Nie było mnie półtora tygodnia i raczej nie dam rady tych podstron nadrobić. Trochę się działo u mnie. Jestem na bierząco tylko z dziś wiec Limoncia gratulacje, musi być dobrze.
Bardzo mi przykro ze jeszcze kilku osobom nie mogę pogratulować z tego co się zorientowałam, przytulam.
Dziś jest warszawskie spotkanie - tego co pamietam to o 13, tak? Wybierałam się ale wczoraj takiego kopa w tyłek dostałam, dowiedziałam się ze tata chory, onkologia, to samo co ja miałam tylko on w oku. Cholerna genetyka pewnie, predyspozycja rodzinna. Dziewczyny dobre okulary słoneczne z filtrem zakupić przed latem kro jeszcze nie ma marsz!
No ale wracając do spotkania... wczoraj się mocno zasmuciłam i postanowiłam nie isc nigdzie. Ale siedzę tak z brudna głowa i dumam ze może jednak powinnam, piekna pogoda, fajne dziewczyny poznam.
Tylko czy to na pewno aktualne (zaległości mam na forum), kto się wybiera?
Podziel się: