reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Co miesiąc więc nie jest źle tylko te słodycze :D mój M zawsze klapie tym dziobem jak nie trzeba :D
Ostatnio się przezucilam na lody u one chyba nie mają dużo kalorii?:laugh2:

Uwielbiam Brownie [emoji173]
Kochana, zalezy jakie [emoji4] te na smietanie podobno sa bardzo kaloryczne. Ale to moze nasz ekspert zywieniowy @dżoasia sie wypowie? [emoji6]
A wlasnie! Dzisiaj o 11 wielkie otwarcie sezonu w naszej skawinskiej lodziarni, o ktorej Wam tu kiedys mowilam [emoji3] Takze Krakowianki przybywajcie pod lidla w Skawinie! [emoji5] Ma byc moja najukochansza RÓŻA, ktora bynajmniej sorbetem nie jest [emoji12] znowu opierdziele 4 porcje [emoji13]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz mam w planach jechac wszystkim na maksa..morfo jest dobra ale chromatyna za wysoka... wiec bedzie chyba imsi+mmsome, embryogen moze. Chociaz dr G mowi ze podstawowe podloza w gyn sa dobre. Ale nie wiem. Moje komorki sa slabe przez endomende to moze je doladowac dodatkowo... ah i embryoglue to na pewno.

W ogole to na innym watku dziewczyna robila mezowi badania mmsome nasienia. I jak w normalnym badaniu mial 15% prawidlowych tak w badaniu msome 0%...

O cholera... trza doczytac co to jest to msome

@zylwia ja jak bylam w tej mojej mega krotkiej ciazy, z dnia na dzien calkowicie odstawilam slodycze, bo za kazdym razem gdy mnie tylko naszla ochota myslalam, ze jak zjem cukier prosty, to dziecko moze zachorowac na cukrzyce [emoji12] wiem ze to glupie, ale naczytalam sie wczesniej o zdrowym odzywianiu kobiet w ciazy, wkrecilam sobie taki film i dzialalo[emoji6] po prostu wrzucilam cukier do jednego worka z alko, sushi i innymi zakazanymi w ciazy produktami [emoji3]

Też jak zaszlam w ciążę to tak myślałam ale to było silniejsze.. :laugh2: z wieloma znajomymi rozmawialam i jedne miały wstręt do słodyczy a jedne pochlanialy w całości :rofl2: więc bądź tu mądry :D jak widzę czekoladę to nie mogę się ogarnąć :szok: teściowa mi kupuje taka dobra kokosowa i nie mogę poprostu się oprzeć :frown: powiem tak, że napewno nie odstawie ale napewno nie będę wpierdzielala codziennie :p :D w sumie przez ostatnie dwa dni zjadłam loda i dwie czekoladki z bombonierki:laugh2: to mało jak na mnie :szok: ale ogarniam się :D

Kochana, zalezy jakie [emoji4] te na smietanie podobno sa bardzo kaloryczne. Ale to moze nasz ekspert zywieniowy @dżoasia sie wypowie? [emoji6]
A wlasnie! Dzisiaj o 11 wielkie otwarcie sezonu w naszej skawinskiej lodziarni, o ktorej Wam tu kiedys mowilam [emoji3] Takze Krakowianki przybywajcie pod lidla w Skawinie! [emoji5] Ma byc moja najukochansza RÓŻA, ktora bynajmniej sorbetem nie jest [emoji12] znowu opierdziele 4 porcje [emoji13]

Kurde jakby moj m byl dzis w domu to pewnie bysmy sie wybrali na rowerach a tak to samej mi sie nie chce... ale w sumie.daj adres, moze uda mu sie wrocic jakos wczesniej wiec moze nic straconego:D
A jesli chodzi o slodycze w ciazy to najlepiej robic je samemu :D jak mi sie czasem chce to robie sobie sama lody z jogurtu greckiego i banana, do tego dorzucam np bakalie, kawe, kakao, truskawki czy co tam mam pod reka i troche miodu - pyyyszne, tylko minus jest taki ze najlepiej smakuja po ok 3 godzinach w zamrazarce, jak nie sa na maxa zamarzniete, bo potem to sie robi skala z tego.

Kochanie jest sluz slimaka w proszku do rozpuszczenia i wypicia, herbata z siana i 2 rodzaje kapsulek, z ktorych jedne polkniete w poprzek dzialaja na odruch wymiotny, a drugie mniejsze wygladaja jakby byly ze sproszkowanego gipsu huehue;) caly zestaw na 30 dni kosztuje 190zl. A tak serio to jak wejdziesz na fertinea.pl to tam jest tylko ten zestaw lub kazdy preparat osobno do kupienia. Wiecej cudow nie maja :)
Dziekuje Dziewczyny [emoji8]

Boli to bardzo bo to juz moje 4 dzieciątko dwoje po ciąży pozamacicznej i 1tamten transfer i teraz 1 ten transfer boli ale trzeba walczyc dalej dzisiaj jest lepiej niz wczoraj
Oj duzo juz przeszlas [emoji20] badz dzielna Kochana [emoji9] trzeba wierzyc ze limit zlych wydarzen sie wyczerpal i teraz bedzie juz tylko dobrze[emoji173]

@Kurcia widzę że już @misis188 odpowiedziała Ci że można tak łączyć. U nas od początku było brane pod uwagę tylko IMSI.
Za MSOME jest tylko 290 zł dopłaty. Powiększenie plemnika jest 6 000 razy większe niż przy standardowym "poszukiwaniu" najlepszego.

Jeśli chodzi o podłoża do hodowli to do pierwszej hodowli nie braliśmy dodatków. Do drugiej omowilismy różne możliwości z dr G. i padło na embryoGen. Z tego co wiem to z dodatkowych możliwość jeśli chodzi o podłoża do hodowli jest AKTYWATOR WAPNIA, niestety nie wiem jaka ma magiczna moc ale pewnie któraś z dziewczyn nam wyjaśni.
Ciekawe ile ten aktywator wapnia kosztuje. Nie wiecie czy mozna miec swoj?:D bo ja za tysiaka znalazlam takie opakowanie 25kg - styknie dla wszystkich, jak sie podzielimy to wyjda grosze:biggrin2:

Załączniki

• Screenshot_2018-04-07-09-19-45.png
    Screenshot_2018-04-07-09-19-45.png
    68,8 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Kurde jakby moj m byl dzis w domu to pewnie bysmy sie wybrali na rowerach a tak to samej mi sie nie chce... ale w sumie.daj adres, moze uda mu sie wrocic jakos wczesniej wiec moze nic straconego:D
A jesli chodzi o slodycze w ciazy to najlepiej robic je samemu :D jak mi sie czasem chce to robie sobie sama lody z jogurtu greckiego i banana, do tego dorzucam np bakalie, kawe, kakao, truskawki czy co tam mam pod reka i troche miodu - pyyyszne, tylko minus jest taki ze najlepiej smakuja po ok 3 godzinach w zamrazarce, jak nie sa na maxa zamarzniete, bo potem to sie robi skala z tego.
Trza podjechac do Lidla w Skawinie (na trasie z Krk, mijasz Biedre i za wiaduktem po prawej jest Lidl), przejezdza sie przez parking Lidla objezdzajac jakby budynek Lidla dookola, oni sa na tylach tego samego budynku. Mozna tez przejsc na nogach z parkingu od drugiej strony-tam gdzie stoja wozki sklepowe.
Slodko Kwasne Lody Tradycyjne, Krakowska 23B. Tuz obok restauracji Tu i Tam [emoji5]
Ja teraz szybko robie liste zakupow, kupie wszystko i pedze na otwarcie lodziarni [emoji3]

Do góry