reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co miesiąc więc nie jest źle tylko te słodycze :D mój M zawsze klapie tym dziobem jak nie trzeba :D
Ostatnio się przezucilam na lody u one chyba nie mają dużo kalorii?:laugh2:

Uwielbiam Brownie [emoji173]
Kochana, zalezy jakie [emoji4] te na smietanie podobno sa bardzo kaloryczne. Ale to moze nasz ekspert zywieniowy @dżoasia sie wypowie? [emoji6]
A wlasnie! Dzisiaj o 11 wielkie otwarcie sezonu w naszej skawinskiej lodziarni, o ktorej Wam tu kiedys mowilam [emoji3] Takze Krakowianki przybywajcie pod lidla w Skawinie! [emoji5] Ma byc moja najukochansza RÓŻA, ktora bynajmniej sorbetem nie jest [emoji12] znowu opierdziele 4 porcje [emoji13]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz mam w planach jechac wszystkim na maksa..morfo jest dobra ale chromatyna za wysoka... wiec bedzie chyba imsi+mmsome, embryogen moze. Chociaz dr G mowi ze podstawowe podloza w gyn sa dobre. Ale nie wiem. Moje komorki sa slabe przez endomende to moze je doladowac dodatkowo... ah i embryoglue to na pewno.

W ogole to na innym watku dziewczyna robila mezowi badania mmsome nasienia. I jak w normalnym badaniu mial 15% prawidlowych tak w badaniu msome 0%...

O cholera... trza doczytac co to jest to msome

@zylwia ja jak bylam w tej mojej mega krotkiej ciazy, z dnia na dzien calkowicie odstawilam slodycze, bo za kazdym razem gdy mnie tylko naszla ochota myslalam, ze jak zjem cukier prosty, to dziecko moze zachorowac na cukrzyce [emoji12] wiem ze to glupie, ale naczytalam sie wczesniej o zdrowym odzywianiu kobiet w ciazy, wkrecilam sobie taki film i dzialalo[emoji6] po prostu wrzucilam cukier do jednego worka z alko, sushi i innymi zakazanymi w ciazy produktami [emoji3]

Też jak zaszlam w ciążę to tak myślałam ale to było silniejsze.. :laugh2: z wieloma znajomymi rozmawialam i jedne miały wstręt do słodyczy a jedne pochlanialy w całości :rofl2: więc bądź tu mądry :D jak widzę czekoladę to nie mogę się ogarnąć :szok: teściowa mi kupuje taka dobra kokosowa i nie mogę poprostu się oprzeć :frown: powiem tak, że napewno nie odstawie ale napewno nie będę wpierdzielala codziennie :p :D w sumie przez ostatnie dwa dni zjadłam loda i dwie czekoladki z bombonierki:laugh2: to mało jak na mnie :szok: ale ogarniam się :D

Kochana, zalezy jakie [emoji4] te na smietanie podobno sa bardzo kaloryczne. Ale to moze nasz ekspert zywieniowy @dżoasia sie wypowie? [emoji6]
A wlasnie! Dzisiaj o 11 wielkie otwarcie sezonu w naszej skawinskiej lodziarni, o ktorej Wam tu kiedys mowilam [emoji3] Takze Krakowianki przybywajcie pod lidla w Skawinie! [emoji5] Ma byc moja najukochansza RÓŻA, ktora bynajmniej sorbetem nie jest [emoji12] znowu opierdziele 4 porcje [emoji13]

Kurde jakby moj m byl dzis w domu to pewnie bysmy sie wybrali na rowerach a tak to samej mi sie nie chce... ale w sumie.daj adres, moze uda mu sie wrocic jakos wczesniej wiec moze nic straconego:D
A jesli chodzi o slodycze w ciazy to najlepiej robic je samemu :D jak mi sie czasem chce to robie sobie sama lody z jogurtu greckiego i banana, do tego dorzucam np bakalie, kawe, kakao, truskawki czy co tam mam pod reka i troche miodu - pyyyszne, tylko minus jest taki ze najlepiej smakuja po ok 3 godzinach w zamrazarce, jak nie sa na maxa zamarzniete, bo potem to sie robi skala z tego.

Kochanie jest sluz slimaka w proszku do rozpuszczenia i wypicia, herbata z siana i 2 rodzaje kapsulek, z ktorych jedne polkniete w poprzek dzialaja na odruch wymiotny, a drugie mniejsze wygladaja jakby byly ze sproszkowanego gipsu huehue;) caly zestaw na 30 dni kosztuje 190zl. A tak serio to jak wejdziesz na fertinea.pl to tam jest tylko ten zestaw lub kazdy preparat osobno do kupienia. Wiecej cudow nie maja :)
Dziekuje Dziewczyny [emoji8]

Boli to bardzo bo to juz moje 4 dzieciątko dwoje po ciąży pozamacicznej i 1tamten transfer i teraz 1 ten transfer boli ale trzeba walczyc dalej dzisiaj jest lepiej niz wczoraj
Oj duzo juz przeszlas [emoji20] badz dzielna Kochana [emoji9] trzeba wierzyc ze limit zlych wydarzen sie wyczerpal i teraz bedzie juz tylko dobrze[emoji173]

@Kurcia widzę że już @misis188 odpowiedziała Ci że można tak łączyć. U nas od początku było brane pod uwagę tylko IMSI.
Za MSOME jest tylko 290 zł dopłaty. Powiększenie plemnika jest 6 000 razy większe niż przy standardowym "poszukiwaniu" najlepszego.

Jeśli chodzi o podłoża do hodowli to do pierwszej hodowli nie braliśmy dodatków. Do drugiej omowilismy różne możliwości z dr G. i padło na embryoGen. Z tego co wiem to z dodatkowych możliwość jeśli chodzi o podłoża do hodowli jest AKTYWATOR WAPNIA, niestety nie wiem jaka ma magiczna moc ale pewnie któraś z dziewczyn nam wyjaśni.
Ciekawe ile ten aktywator wapnia kosztuje. Nie wiecie czy mozna miec swoj?:D bo ja za tysiaka znalazlam takie opakowanie 25kg - styknie dla wszystkich, jak sie podzielimy to wyjda grosze:biggrin2:

Załączniki

• Screenshot_2018-04-07-09-19-45.png
    Screenshot_2018-04-07-09-19-45.png
    68,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Kurde jakby moj m byl dzis w domu to pewnie bysmy sie wybrali na rowerach a tak to samej mi sie nie chce... ale w sumie.daj adres, moze uda mu sie wrocic jakos wczesniej wiec moze nic straconego:D
A jesli chodzi o slodycze w ciazy to najlepiej robic je samemu :D jak mi sie czasem chce to robie sobie sama lody z jogurtu greckiego i banana, do tego dorzucam np bakalie, kawe, kakao, truskawki czy co tam mam pod reka i troche miodu - pyyyszne, tylko minus jest taki ze najlepiej smakuja po ok 3 godzinach w zamrazarce, jak nie sa na maxa zamarzniete, bo potem to sie robi skala z tego.
Trza podjechac do Lidla w Skawinie (na trasie z Krk, mijasz Biedre i za wiaduktem po prawej jest Lidl), przejezdza sie przez parking Lidla objezdzajac jakby budynek Lidla dookola, oni sa na tylach tego samego budynku. Mozna tez przejsc na nogach z parkingu od drugiej strony-tam gdzie stoja wozki sklepowe.
Slodko Kwasne Lody Tradycyjne, Krakowska 23B. Tuz obok restauracji Tu i Tam [emoji5]
Ja teraz szybko robie liste zakupow, kupie wszystko i pedze na otwarcie lodziarni [emoji3]

Do góry