reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No podloza maja świetne, ale np @tamiza o ile mnie pamiec nie myli miala u mojego dr wizyte i jej zalecił embriogen z uwagi na nasienie. Spisz sobie na kartce pytania, co chcialabys wziąć ale jesli on jest innego zdania to ja bym osobiscie go posluchala
Kurcia na komorki to moze aktywacja oocytow. Ale jesli zaproponuja wam te podloze embriogen bierz bo warto my dzieki niemu mamy piekne blastki z nasieniem emka na zimowisku wczesniej nic nie dalo sie mrozic

reklama
Bardzo mi przykro Paulina [emoji20] bylam pewna ze u Ciebie sprawdzenie przyrostu to tylko formalnosc [emoji20] sciskam Cie mocno [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boli to bardzo bo to juz moje 4 dzieciątko dwoje po ciąży pozamacicznej i 1tamten transfer i teraz 1 ten transfer boli ale trzeba walczyc dalej dzisiaj jest lepiej niz wczoraj

WARSZAWIANKI wystrzalowego spotkania :D szkoda , że nie mogłam być :( czekamy na fotkę ze spotkania ! ❤❤❤❤❤❤❤
@limoncia1 @tamiza Kochane nasze ✊✊✊✊ za przyrosty! Czekamy z niecierpliwością na wyniki ❤❤

MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE ! :* :)
@tamiza @limoncia1 pieknych przyrostow
Warszawianki udanego spotkania :) czekamy na zdjecia ;)

Dzień dobry ja juz czekam na M przed pracą i na śniadanko do teściów jedziemy czuje sie nawet dobrze Ani krwawienia nic tak jak bym była w ciąży się czuje a beta spadkową boli ta mysl ze jedna się nie udało; ( ale piękne słoneczko idę na spacer z siostra dzisiaj ;) i moze na jakieś zakupy pojadę a najgorsze jest to że boli mnue bardzo jajnik nie wiem dlaczego

Nie widzialam nigdy Dr G na zywo wiec nie ocenie czy moglby sie podszywac pod ten brzuszek ze zdj [emoji12] ale napewno takiego pieknego brzusia nie moze miec nasz Dr Z [emoji3]
@misis188 pieknie wygladasz [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asiu, a Ty jak się czujesz? Byłaś powtórzyć betę?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powtarzalam bety ale bralam leki do wczoraj, siknelam dzisiaj rano, a ze biel to odstawiam leki. Czuje sie spoko, tylko zostala pustka i zal, ale co zrobic... jutro wracam do pracy i mam nadzieje ze wiosna szyyybciutko minie:p

Do góry