reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 844610
Cześc wirtualne Ciocie :)
Wszystko u nas w porządku - rośniemy jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - i prawdopodobnie jestem dziewczynką - profesor napisał w nawiasie trzy razy znak zapytania - bo byłam odwrócona pupcią ❤️:)
Następna wizyta 10 maja i od razu mamy usg połówkowe wtedy :)
Każdej z Was życzymy takich dobrych wiadomości - i za wszystkie trzymamy mocno kciuki :)
Gratulacje ❤️

Generalnie jak mieszkalam w hucie to niewiele jezdzilam bo ani tam sciezek ani jakos fajnych tras.
Teraz jak wrocilam do bronowic mych rodzimych to mam bliziutko na Blonia. I generalnie raczej bede jezdzic tu po okolicy. Blonia, waly, wisla. Moze w weekendy gdzies dalej.
Moj maz cwiczy streetworkout a drabinki do tego ma przy bloniach. Wiec on bedzie jezdzil cwiczyc, a ja z nim.
Wiec nie jestem taki kolarz jak Ty :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ze mnie po zimie taki kolarz jak z koziej dupy trabka:D ale jutro jak bedzie ladna pogoda to biere i jade chociaz kawalek, bo jak sie kiedys od razu do pracy 10km puszcze to umre w polowie drogi:p
@Never give up to sie mozemy w polowie drogi do Czestochowy spotkac:D

Zobacz załącznik 844610
Cześc wirtualne Ciocie :)
Wszystko u nas w porządku - rośniemy jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - i prawdopodobnie jestem dziewczynką - profesor napisał w nawiasie trzy razy znak zapytania - bo byłam odwrócona pupcią ❤️:)
Następna wizyta 10 maja i od razu mamy usg połówkowe wtedy :)
Każdej z Was życzymy takich dobrych wiadomości - i za wszystkie trzymamy mocno kciuki :)
Piękności ❤❤❤❤

Bliźniaki? Zobaczymy jaki będzie przyrost;)
Nie mam pojęcia jakie są bety początkowe przy bliźniakach:confused:

Mówiłam że Cię będę gonić [emoji173]️
Wszystko Ci chętnie oddam a najbardziej wymioty :-D z betami jest różnie. Ja 11 dpt miałam ok 700 chyba a później już dwukrotnie :-))
Strasznie się cieszę razem z Tobą! M już wie??:-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry