reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystko Ci chętnie oddam a najbardziej wymioty :-D z betami jest różnie. Ja 11 dpt miałam ok 700 chyba a później już dwukrotnie :-))
Strasznie się cieszę razem z Tobą! M już wie??:-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli porównanie będziemy mieć z moja z 13 dpt.
Mdłości przyjmuje na klate:-D
Mąż wie, ale wciąż nie może uwierzyć:p

Zobacz załącznik 844610
Cześc wirtualne Ciocie :)
Wszystko u nas w porządku - rośniemy jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - i prawdopodobnie jestem dziewczynką - profesor napisał w nawiasie trzy razy znak zapytania - bo byłam odwrócona pupcią [emoji173]️:)
Następna wizyta 10 maja i od razu mamy usg połówkowe wtedy :)
Każdej z Was życzymy takich dobrych wiadomości - i za wszystkie trzymamy mocno kciuki :)

Prawdziwy facet kobietę po dupci poznaje ;)))
Gratulacje kochana!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No siemkaaaa ciotki [emoji173] u nas wszystko super :) malutka rośnie jak na drożdżach i odrazu rozlozyla nogi dla lekarza :D waży 364g [emoji173]
Poniżej stópka do całowania [emoji173] :)
165b09debf4d62c7a683233b9c199bf4.jpg
a289dc33cb5cc1ffc1b0337819b2b57c.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ten bol po ponkcji ile bedzie sie utrzymywal? Brzuch jest taki pelny wzdety i boli. Kiedy powinno odpuscic a kiedy powinno mnie to niepokoic?
Ps. Bylam u lekarza pierwszego kontaktu i mam zwolnienie

reklama
Do góry