reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie do końca , beta najpierw rośnie ja pierwsza miałam 25,7 a najwyższą 54 i zaczęła spadać , tak jak lek mi tłumaczył czasami tak się zdarza że poprostu mogło być tak że ciąża źle się rozwijala i mimo leków organizm sam podjął decyzje o przerwaniu tak to kazał rozumieć lekarz

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak w naturze kochana - dużo ciąż się roni - biochemicznie czy przez to jajo. Tylko czemu też się to trafia nam walecznym. ;(((( ech......

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak w naturze kochana - dużo ciąż się roni - biochemicznie czy przez to jajo. Tylko czemu też się to trafia nam walecznym. ;(((( ech......

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smucimy się!!! , ja Idę się pokluc flexiparina i w kimke bo śpię na siedząco prawie:)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Tego nie wiem, jak po porodzie na nie patrzyłam to sama się zastanawiałam gdzie je mialam[emoji28] [emoji33] lekarze na sali też się śmiali że skoro dwa takie duże miałam to szukają trzeciego skoro taki pojemny brzuch mam[emoji23] w ciąży przytyłam 15 kg a teraz przy dwójce tyle ruchy że już mam - 2kg mniej niż przed ciąża.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że i mi po porodzie waga zejdzie. Mam PCOS, waga od czterech lat systematycznie rosła, chociaż naprawdę starałam się, by nie miało to miejsca. Na USG pierwszego trymestru lekarka była zmartwiona, że tak późno miałam je zrobione. Mówię do niej, że to 13 tydzień, a ona mi wmawiała, że 15-16. No to jej powiedziałam, że to po in vitro, więc terminy się zgadzają. No i tak sobie myślę, że s kolo tak szybko rosną, to może i szybciej wyjdą. Termin na 2.10.

Jestem po. Znieczulenie miałam jakieś miejscowe, już mam wrażenie, że mi brzuch rozerwie, co za wściekły ból. Pobrano mi jakieś 3 próbki. Miałam jakiś fałd skórny. Dwie godziny leżenia i mogę wracać do domu.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po. Znieczulenie miałam jakieś miejscowe, już mam wrażenie, że mi brzuch rozerwie, co za wściekły ból. Pobrano mi jakieś 3 próbki. Miałam jakiś fałd skórny. Dwie godziny leżenia i mogę wracać do domu.

No i super, że już po :) Niech ci dadzą coś przeciwbólowego. Ten fałd to mógł być jakiś polipek, czyli teraz czekasz na wyniki histopat i jedziesz z koksem! :)

Dziękuję. [emoji11]
Najpierw się musiałam naczekać a teraz może już z górki. ;)
Myślałam pierwotnie, że do tego czasu już dawno będziemy latać z brzuszkami ale może teraz nam się uda. Będę trzymała kciuki za Ciebie w czerwcu.

Właśnie czytam możliwe powikłania po histero, po co mi to dali do czytania? [emoji26]

Tez jestem na świeżo po histero i spodziewam sie transferu na koniec miesiaca. A u Ciebie to nie za szybko? Tez liczylam,ze zaraz po histero będzie transfer,ale dziewczyny mnie uświadomiły,ze musze zaczekac do kolejnego cyklu. Wiec u Ciebie nie powinno tez tak byc? Ktory dc masz?
Powodzenia na zabiegu! :-) Nie masz sie co bac.

reklama
Tez jestem na świeżo po histero i spodziewam sie transferu na koniec miesiaca. A u Ciebie to nie za szybko? Tez liczylam,ze zaraz po histero będzie transfer,ale dziewczyny mnie uświadomiły,ze musze zaczekac do kolejnego cyklu. Wiec u Ciebie nie powinno tez tak byc? Ktory dc masz?
Powodzenia na zabiegu! :-) Nie masz sie co bac.
Jestem osiem dni przed okresem. Tak więc chyba końcem kwietnia mogę podchodzić do transferu. [emoji4]

Do góry