To ja mialam zaraz po okresie 8dc. W takim razie fajnie,ze nie musisz tyle czekac Bo u mnie od stycznia ciagle cos! Ale mam nadzieję,ze teraz juz wszystko pójdzie dobrze i moja cierpliwość zostanie wynagrodzonaJestem osiem dni przed okresem. Tak więc chyba końcem kwietnia mogę podchodzić do transferu. [emoji4]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Justin87
Fanka BB :)
No ja też miałam przygody, nie mogłam się umówić na histeroskopię, później wyszła mi bakteria w posiewie.To ja mialam zaraz po okresie 8dc. W takim razie fajnie,ze nie musisz tyle czekac Bo u mnie od stycznia ciagle cos! Ale mam nadzieję,ze teraz juz wszystko pójdzie dobrze i moja cierpliwość zostanie wynagrodzona
Teraz już liczę na to, że podejdę do transferu. [emoji4]
Oby! Trzymam mocno kciuki! Sama się zastanawiam czy u mnie po histero okres przyjedzie na czas czy znow bede musiala czekac. Ale jak wszystko pójdzie dobrze to pewnie w podobnym terminie bedziemy dzialacNo ja też miałam przygody, nie mogłam się umówić na histeroskopię, później wyszła mi bakteria w posiewie.
Teraz już liczę na to, że podejdę do transferu. [emoji4]
Tysiek777
Bylam u rodzinnego po recepte na diazepam (relanium), byl zdziwiony po co mi to do transferu, ale wystawil bez problemu. Gorzej, że moja menagerka jest chora i potrzebuja wszystkich do pracy. Na jutro sie kategorycznie nie zgodzilam, powiedzialam ze mam maly zabieg, ale w piatek na popoludniowke musze isc, z moim zastrzeżeniem ze nie moge nic dzwigac itd i ze bede na kasie siedzieć. Nie chce brac kolejnego chorobowego. Mialam przez chwile w glowie mysl zeby byc szczera i powiedzieć co dokladnie robie, ale dzieki Bogu powstrzymalam sie. Oficjalnie, co w zasadzie nie jest kłamstwem, choruje na endometrioze.
Biedroneczka83
Bylam u rodzinnego po recepte na diazepam (relanium), byl zdziwiony po co mi to do transferu, ale wystawil bez problemu. Gorzej, że moja menagerka jest chora i potrzebuja wszystkich do pracy. Na jutro sie kategorycznie nie zgodzilam, powiedzialam ze mam maly zabieg, ale w piatek na popoludniowke musze isc, z moim zastrzeżeniem ze nie moge nic dzwigac itd i ze bede na kasie siedzieć. Nie chce brac kolejnego chorobowego. Mialam przez chwile w glowie mysl zeby byc szczera i powiedzieć co dokladnie robie, ale dzieki Bogu powstrzymalam sie. Oficjalnie, co w zasadzie nie jest kłamstwem, choruje na endometrioze.
W tej chorej rzeczywistości, gdzie połowa wyborców jest za rządem a rząd piętnuje bardzo invitro jednak chyba lepiej zatrzymać dla siebie i najbliższych ze walczysz. Wydaje mi się, ze dobrze robisz.
A dlaczego u rodzinnego a nie u lekarza w klinice? Dużo z Was pisze o tym relanium przed kolejnym invitro się o to zapytam.
Czyli jutro trzymamy kciuki )) dużo kobiet wraca do pracy i kończy się wszystko szczęśliwie - mój lekarz jest zwolennikiem. Tylko żeby jakaś cipa nie kazała Ci czegoś szarpnąć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tysiek777
Ja sie lecze w Niemczech, przed swietami moja lekarka miala urlop i prowadzil mnie ktos inny, i w sumie tez troche zapomnialam spytać, a jutro bedzie juz za pozno i postanowilam wziac sprawy w swoje rece. Duzo dziewczyn pisalo ze to biera, wydaje mi sie ze zaszkodzic nie powinno a moze pomoc. Dodatkowo chce tez nospe brac. Wczesniej mialam skurcze i moja lekarka kazala mi magnez brac, teraz nie zamierzam ryzykowac i stawiam na profilaktyke.W tej chorej rzeczywistości, gdzie połowa wyborców jest za rządem a rząd piętnuje bardzo invitro jednak chyba lepiej zatrzymać dla siebie i najbliższych ze walczysz. Wydaje mi się, ze dobrze robisz.
A dlaczego u rodzinnego a nie u lekarza w klinice? Dużo z Was pisze o tym relanium przed kolejnym invitro się o to zapytam.
Czyli jutro trzymamy kciuki )) dużo kobiet wraca do pracy i kończy się wszystko szczęśliwie - mój lekarz jest zwolennikiem. Tylko żeby jakaś cipa nie kazała Ci czegoś szarpnąć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A w pracy powiedzialam ze powinnam isc na chorobowe ale nie jestem taka swinia i im tego nie zrobie (poza tym wiem jak u mnie na chorobowe patrza). Takze raczej docenia to ze przychodze i nawet gdyby kazali mi zrobic cos nie zgodnego z tym ze powinnam sie oszczedzac, to powiem nie i jeszcze raz przypomne ze przyszlam dla niech a nie dla siebie. Ale to tylko w ostatecznosci, poza tym mozna bedzie to nie powiedziec nie wyciagajac takich grubych argumentow, tylko przypominajac ze sie oszczedzac musze.
Never give up
Coś się zaczyna Paulinko dziać. Teraz trzeba liczyć na przyrost, więc w piatek powtórz i będzie już coś więcej wiadomo.... :*Jest wynik 11.75 więc zaczyna się mojq piękna przygoda dzisiaj 7 dzień więc ładny jest wynik w piątek powtarzam A przy tamtej próbie wynik był w 8 dniu tylko niecałe 9 co o tym myśleć???
reklama
Graaatulaaacjeeee...rety jak cudnie!!!Jest wynik 11.75 więc zaczyna się mojq piękna przygoda dzisiaj 7 dzień więc ładny jest wynik w piątek powtarzam A przy tamtej próbie wynik był w 8 dniu tylko niecałe 9 co o tym myśleć???
Czy masz jakies objawy?? Dzis jest moj rowniez 7dpt.
Podziel się: