reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja też miałam przygody, nie mogłam się umówić na histeroskopię, później wyszła mi bakteria w posiewie.
Teraz już liczę na to, że podejdę do transferu. [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Justyn ja to już chyba pobiłam rekord w pechu przed histeroakkopia najpierw bakterie bakterie i bakterie, później gdy sytuacja została opanowana pojechałam na weekend w gory. Oczywiście codziennie żurawina provag invag ciepłe ubranie zero cukru aż tu nastała noc,górski domek z kamienia,ciepłe łóżeczko i wiecie co....????w nocy łóżko się zapadło a ja całą noc spałam z dooopą na kamieniu:rolleyes: a rano oczywiście zapalenie pęcherza myślałam że będę wyła dopiero 2 saszetki monuralu mi pomogły i jakoś doczekałam się tej histeroskopii.

Oszalały!!!
Waleczna, Tamiza, Paulinka - ale cudnie!!!!!!
[emoji258][emoji257][emoji253][emoji258][emoji253][emoji254][emoji255][emoji254][emoji253][emoji258][emoji253][emoji254][emoji255][emoji257]
Wiosna piękna to i pąki nam dziewczynki puszczają.
Ale będzie porodów na Boże Narodzenie. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry