reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Termin na 29.12 urodziłam 13.12 na ten dzień miałam planowana cesarke. Cała ciąża książkowa, wszytko dobrze, ani jednego dnia w szpitalu nie spędziłam. A dzieci ur 3010 i 56 i 2730 i 55 [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
to nie takie małe te Twoje dzieciaczki były jak na bliźniaki :) A Ty taka chuda... no i powiedz gdzie Ty je pomieściłaś??? :p :D

reklama
Hej :) powtórzyłam dzisiaj z rana test i pojawiła się piękna krecha o wiele ładniejsza od tej wczorajszej, później pojechałam na betę a oni mi mówią, że wynik dopiero jutro....ehhhh
A czemu tak długo czekasz na betę????
Ja i tak głęboko wierzę to tylko formalność... krecha teraz będzie co i raz to mocniejsza... :D :)

to nie takie małe te Twoje dzieciaczki były jak na bliźniaki :) A Ty taka chuda... no i powiedz gdzie Ty je pomieściłaś??? [emoji14] :D
Tego nie wiem, jak po porodzie na nie patrzyłam to sama się zastanawiałam gdzie je mialam[emoji28] [emoji33] lekarze na sali też się śmiali że skoro dwa takie duże miałam to szukają trzeciego skoro taki pojemny brzuch mam[emoji23] w ciąży przytyłam 15 kg a teraz przy dwójce tyle ruchy że już mam - 2kg mniej niż przed ciąża.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Blondynka ja... ;)
Czyli coś podobnego do pustego jaja - beta rośnie, a w brzuchu pustka ;(
Trzymaj się i cierpliwości!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie do końca , beta najpierw rośnie ja pierwsza miałam 25,7 a najwyższą 54 i zaczęła spadać , tak jak lek mi tłumaczył czasami tak się zdarza że poprostu mogło być tak że ciąża źle się rozwijala i mimo leków organizm sam podjął decyzje o przerwaniu tak to kazał rozumieć lekarz

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry