Żeby to było takie łatwe po styczniu.....Leż leż ale bez negatywnych myśli.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby to było takie łatwe po styczniu.....Leż leż ale bez negatywnych myśli.
Kochana za ile wynik ?Też swojemu obiecałem...
Ale spokojnie, poświęce się - jutro pójdę jeszcze raz
Wynik dopiero za jakieś 2 h
Termin na 29.12 urodziłam 13.12 na ten dzień miałam planowana cesarke. Cała ciąża książkowa, wszytko dobrze, ani jednego dnia w szpitalu nie spędziłam. A dzieci ur 3010 i 56 i 2730 i 55 [emoji3]Trochę mam bliźniaków tu jest. Pytanie mam: udało się komuś urodzić w terminie?
Żeby to było takie łatwe po styczniu.....
Kochana każda ma Tutaj swoją historię dłuższą albo krótsza bardziej lub mniej zawiła i każda siebie nawzajem szanuje i rozumie bez względu na staż , najważniejsze że forum jest miejscem gdzie możemy się wyglądać wyżalić wypłakać , fajnie że każda z nas ma w sobie nawzajem wsparcie, ja trzeba ochrzani ja jestem tutaj od ok pazd-listopada, w styczniu bo wigilijny transferze mieliśmy cbPrzepraszam kochana nie znam Twojej historii bo jestem tu nowa. Ale trzymam kciuki i wierze, że będzie super!!!!
Ja taka cwaniara mądra jestem i przemądrzała, ale po tym pustym jaju teraz tez pewnie będę cała w nerwach w wakacje jak podejdę drugi raz do procedury. I pewnie sobie tym razem w domku zostanę i będę panikować, mimo że lekarz każe żyć normalnie. Myśle ze może dlatego żeby nie świrować i się czymś zająć.
Kochana każda ma Tutaj swoją historię dłuższą albo krótsza bardziej lub mniej zawiła i każda siebie nawzajem szanuje i rozumie bez względu na staż , najważniejsze że forum jest miejscem gdzie możemy się wyglądać wyżalić wypłakać , fajnie że każda z nas ma w sobie nawzajem wsparcie, ja trzeba ochrzani ja jestem tutaj od ok pazd-listopada, w styczniu bo wigilijny transferze mieliśmy cb
Ciąża biochemiczna:/Co to znaczy CB?