reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@iwo333 powodzenia kochana - luzujemy na maksa _ luzujemy spokojnych świąt@Agniecha1508 , ja miałam 43 lata jak zaczelam starania. My daliśmy sobie dwie szansę. Niestety, pierwsza ciąża wogole się nie rozwibela, druga patologiczna . Gdybym była młodsza i miała gruby portfel napewno bym podeszła jeszcze raz.
Teraz , obraliśmy inną drogę, drogę adopcyjna.
Powodzenia i może wyluzujcie na maksa.
Zobacze co mi wyjdzie z badan. Do sydora poszlam bo jest w moim miescie i chcialan wiedziec co mam zbadac na pierwszy rzut. Jezeli tylko wyjda jakies skomplikowane problemy to tak jak pisze @misis188 na pewno pojade do Pasnika.Jedź do Pasnika ma dużo wyższe notowania I robi najlepsze szczepionki w Polsce. Jeśli masz możliwość to zapisz się na najbliższy termin do łodzi.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
A ja mam swieta na izbie plamie na różowo boje się o moje maleństwo
Trzymaj się kochana będzie dobrzeA ja mam swieta na izbie plamie na różowo boje się o moje maleństwo
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bedzie dobrze... Trzymam kciuki.. Wiele dziewczyn mialo plamienia i z maluszkami bylo wszystko u Ciebie tez na pewno tak bedzie...A ja mam swieta na izbie plamie na różowo boje się o moje maleństwo
reklama
Malinka1989
Zaangażowana w BB
U mnie 8 dpt i dalej czuję sie jak na okres.. brzuch boli i nogi.. tracę nadzieję, nawet na goście nie chce mi się jechać. ale cudowne Święta ;(
Podziel się: