reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja właśnie szykuje sie do kościółka; ) nie wyspałam się jakieś glopyt mi się śniły a deszcz tak u mnie pada pół nocy ze to dopiero śmingus hehe miłego dnia

Ja wczoraj jak od 15 zasnelam to do 24 z małymi przerwami spałam M obudził leki i dalej spac;) dzisiaj też bym z chęcią nie wydawała z łóżka;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane.
Zdrowych i spokojnych świąt Wielkanocnych
A za rok u każdej z nas takiego zajączka ❤️

Załączniki

• wielkanocny zajaczek 03.jpg
    wielkanocny zajaczek 03.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 106
@Agniecha1508 , ja miałam 43 lata jak zaczelam starania. My daliśmy sobie dwie szansę. Niestety, pierwsza ciąża wogole się nie rozwibela, druga patologiczna . Gdybym była młodsza i miała gruby portfel napewno bym podeszła jeszcze raz.
Teraz , obraliśmy inną drogę, drogę adopcyjna.
Powodzenia i może wyluzujcie na maksa.
@iwo333 powodzenia kochana - luzujemy na maksa _ luzujemy :-D spokojnych świąt

Jedź do Pasnika ma dużo wyższe notowania I robi najlepsze szczepionki w Polsce. Jeśli masz możliwość to zapisz się na najbliższy termin do łodzi.
Zobacze co mi wyjdzie z badan. Do sydora poszlam bo jest w moim miescie i chcialan wiedziec co mam zbadac na pierwszy rzut. Jezeli tylko wyjda jakies skomplikowane problemy to tak jak pisze @misis188 na pewno pojade do Pasnika. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie 8 dpt i dalej czuję sie jak na okres.. brzuch boli i nogi.. :( tracę nadzieję, nawet na goście nie chce mi się jechać. ale cudowne Święta ;(

Do góry