Dzieki za opinie :*Pierwsze bylam u niego i szczerze mial takie same zalecenia dla mnie jak Pasnik. Z uwagi na odleglosc wybralismy szczepienia w Krakowie do ktorych pierwsze musialam miec wizyte u Sachy i posluchalam jego zalecen, podeszlismy do transferu bez intralipidu gdybym go nie posluchala to juz bym pewno byla dzis mama. Moglam posłuchać Sydora ale Sacha wzbudzil we mnie zaufanie. Co do Sydora to ogolnie ok ale zdecydowanie wole Pasnika bo jest bardziej przystepny, mozna do niego maile pisac za ktore nie pobiera oplaty, jest takim zwyklym bardzo sympatycznym lekarzem choc tak jak mowie zalecenia dal mi takie sane jak Pasnik
Poszlam do Sydora bo wiadomo ze na miejscu, a tez nie wiadomo czy cos bedzie nie tak w tej immuno. Wiec tak na pierwszy rzut poszlam. Jakby bylo duzo namieszane to pewnie sie udam do Pasnika.
A to badanie postaram sie we wtorek przelozyc... bo wypada mi w 12dc a bez sensu wydawac 400zl na wynik ktory np kazaliby mi powtarzac. A nawet na kartce mi napisal na zaleceniach ze II pol cyklu. Cholerka. Ze sie tak musialo naprzesuwac wszystko :/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom