Mnie jeszcze pytali czy mrozony i z kiedy mrozenie. i w dokumentach z badan mam ze pobrano od 30 letniej kobiety i zamrozono. Tu chodzi potem o te ststystyki trisomi bo niestety in vitro podnosi ryzyko ponoc.Właśnie pierwsze też miałam w "swojej" klinice i też nie zwróciłam na to uwagi, a teraz właśnie dostałam skierowanie od lekarza u którego zdecydowałam się prowadzić ciążę i mąż zauważył że w uwagach jest tam napisane in vitro, więc nas to zastanawia
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Git.co komu pisane....Anett ,
Spotykam na intralipidzie kolezanke ktorej NK sa na poziomie 33%, jest w 5 miesiacu i ma sie swietnia. Jest kompletnia antylekowa, odstawila encorton, prg , estradiol bardzo wczesnie i dotrwala do teraz, ja lykalam wszystko jak glupia i poronilam wtedy. Takze teges...
Ty juz przeszlas ten najciezszy dla nas 7 tydzien ??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie[emoji16]No weź i wyluzuj żeby to tak sie dało jak sie nie da nie myśleć tak sie boję boje porażki ale prawda co ma byc to będzie najwyżej po @znowu próbujemy aż w końcu będzie upragnioną ciąża i przyjdzie na świat różowy bobasek
Musisz spokojnie bo wiesz ze to szkodzi dzidzi
A co Ci na te nk ppwiedzial? Ja jeszcze czesci badan nie odebralam wiec nie wiem jak resztaSerio uważasz, ze te wyniki są ok??? W msome Tylko 2% prawidłowych z tej 1 grupy. I chromatyna 19%. Fakt, ze jedt ich tak dużo i tak szybkie..... ze te 2% z takiej liczby, to czasem jak u innego 4% z mniejszej liczby plemników... Ale obawiam się, zecto moje życzeniowe myślenie
@anett96 ja mam NK 27%. Przyznam, ze się Pasnikowi nie podobały. Do tego cytokiny rozwalone na amen i gdyby nie moje SM, to od razu wysyłałby mnie na szczepienia.
Potwierdzam mi kazal zrobic 22dcNk bada się w II połowie cyklu, bo zaczynają rosnąć od owulacji. Im bliżej okresu, tym wynik wyższy i bardziej wiarygodny w tym znaczeniu o ile jest ich za dużo.
Paśnik zawsze zleca w II połowie cyklu robić to badanie
Ktoras z Was (kobitka z niskim amh jak ja) pytala mnie jaki wynim ma moj M wiazania z hialuronianem bo posalam ze ma slabe. Wiec sobie wlasnie przypomnialam ze nie odppwiedzialam ja chamka[emoji4] Tak wiec wynik ponizej 40%
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Przy każdych 3 badaniach prenatalnych czy tylko przy pierwszym? Jakie to ma znaczenie?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Fanka BB :)
Limoncia ty masz.dzis dzien 0. 1dpt jutroU mnie pobolewa od 1. Dpt
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
A co w ogole myslisz o sydorze? Bylas u niego?Ja wiem ze to nie jest Pasnik.ale może wyslij do niego maila. Ja bralam pierwszy wolny termin niezaleznie od cyklu bo mi.nic takiego nie kazal ale jak masz watpliwosc to sprobuj.wyslac maila
No to pewnie przeloze. CholerkaNk bada się w II połowie cyklu, bo zaczynają rosnąć od owulacji. Im bliżej okresu, tym wynik wyższy i bardziej wiarygodny w tym znaczeniu o ile jest ich za dużo.
Paśnik zawsze zleca w II połowie cyklu robić to badanie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
misis188
Fanka BB :)
Pierwsze bylam u niego i szczerze mial takie same zalecenia dla mnie jak Pasnik. Z uwagi na odleglosc wybralismy szczepienia w Krakowie do ktorych pierwsze musialam miec wizyte u Sachy i posluchalam jego zalecen, podeszlismy do transferu bez intralipidu gdybym go nie posluchala to juz bym pewno byla dzis mama. Moglam posłuchać Sydora ale Sacha wzbudzil we mnie zaufanie. Co do Sydora to ogolnie ok ale zdecydowanie wole Pasnika bo jest bardziej przystepny, mozna do niego maile pisac za ktore nie pobiera oplaty, jest takim zwyklym bardzo sympatycznym lekarzem choc tak jak mowie zalecenia dal mi takie sane jak PasnikA co w ogole myslisz o sydorze? Bylas u niego?No to pewnie przeloze. Cholerka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: