Bóg dał mi mój cud więc trzeba podziękować ❤ pojedziemy samochodem pomimo ze blisko mieszkamy ale żeby nie dreptac. Dziękuję za odpowiedźKochana jeśli sie dobrze czujesz to ja bym poszla tylko zebys znalazła miejsce siedzace
reklama
Wyluzuj. Sama mowilas ze na spokojnie teraz podchodzisz i ze co ma byc to bedzie. Wiec luuuuzik [emoji5]Nie wiem może sie czymś przytrulam ale tak mnie na wymioty zbiera masakra chce juz wiedzieć kiedy ten czwartek ile to można czekać
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No latwo mi nie bylo...ale warto...Hm. No to ja dopiero ze 3 tyg nie jem...
Jeszcze nabial powinnam odstawic ale nabial plus gluten i juz niewiele do jedzenia zostaje...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nabial jem normalnie ;-)
A o glutenie duzo sie pisze ze wplywa na płodność.
Powodzenia
annemarie
Fanka BB :)
To samo chcialam napisac , ze wrecz czasami czlowiek jest zszokowany, tym jak cie tam traktuja. Ale nie owijaja w bawelne, szczerze mowia jakie sa szanse , maja swietnych lekarzy i embriologow. Wole takie cos niz bajkopisarzy i naciagaczy. Przynajmniej czlowiek wie na czym stoi.O novum nie mialam zadnego glaskania po glowie. Wrecz przeciwnie konkrety same bez owijania w bawelne. Wiek ma pani jaki ma amh lepiej nie mowic z jajec sie pani wystrzelala przez zla stymulacje daje pani max 2 podejscia. Tak uslyszalam
Może naprawdę od tych leków tak niedobrze sie robi nie wiem ale wiem jedno ze juz czwartku nie moge sie doczekać; )Kochana tak jak waleczna napisala, na objawy jeszcze za wczesnie. Bierzemy tyle lekow ze organizm roznie reaguje na nie. Ale wierzę ze to dobry znak
annemarie
Anett ,Jezu to jak Twoje 20% jest krytyczne to jak oceni moje 30 % Pasnik.ehhh
Spotykam na intralipidzie kolezanke ktorej NK sa na poziomie 33%, jest w 5 miesiacu i ma sie swietnia. Jest kompletnia antylekowa, odstawila encorton, prg , estradiol bardzo wczesnie i dotrwala do teraz, ja lykalam wszystko jak glupia i poronilam wtedy. Takze teges...
Super wiadomość dla rodzinny jutro będziecie mieli życzę spokojnych 8 miesięcy fajny zajączek zrobił wam niespodziankę mam nadzieje ze u mnie w czwartek też będzie dobrze a jeśli nie to odrazu po @znowu próbujemy do skutkuTak mówimy bo bardzo się cieszymy a pozatym potrzebuje i będę potrzebowała teraz pomocy a m niedługo w trasę jedzie więc tajemnicy robić nie będziemy, tym bardziej ze czesc osob podejrzewa więc jak mnie się ktoś pyta wprost czy jestem w ciazy to mówię ze tak tylko bardzo wczesne początki❤❤
No weź i wyluzuj żeby to tak sie dało jak sie nie da nie myśleć tak sie boję boje porażki ale prawda co ma byc to będzie najwyżej po @znowu próbujemy aż w końcu będzie upragnioną ciąża i przyjdzie na świat różowy bobasekWyluzuj. Sama mowilas ze na spokojnie teraz podchodzisz i ze co ma byc to bedzie. Wiec luuuuzik [emoji5]
tamiza
Od rana ciągnie mnie w pachwinie... W nocy budziłam się 3 razy ( raz jakiś ból, 2 raz było mi strasznie gorąco a 3 wzywał pęcherz)
Czasem coś strzyknie w kręgosłupie, ale nie odbieram tego jako "objawy" od wczoraj funkcjonuje zupełnie normalnie.
Nie ma co analizować!
Na wymioty uważaj bo zszarpiesz brzucho... Jedz lekkostrawne produkty..
Więcej spokoju a będzie dobrze
reklama
Ja też jutro idę do kościółka na 8 podziękować za ten transfer i aby tam sie maluszek dobrze zadomówil potrzebuje tego kościoła iść tam jutro i ide kochana już teraz będzie dobrze tej cud będzie trwałBóg dał mi mój cud więc trzeba podziękować ❤ pojedziemy samochodem pomimo ze blisko mieszkamy ale żeby nie dreptac. Dziękuję za odpowiedź
Podziel się: