reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hm. No to ja dopiero ze 3 tyg nie jem...
Jeszcze nabial powinnam odstawic ale nabial plus gluten i juz niewiele do jedzenia zostaje...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No latwo mi nie bylo...ale warto...
Nabial jem normalnie ;-)
A o glutenie duzo sie pisze ze wplywa na płodność.
Powodzenia

O novum nie mialam zadnego glaskania po glowie. Wrecz przeciwnie konkrety same bez owijania w bawelne. Wiek ma pani jaki ma amh lepiej nie mowic z jajec sie pani wystrzelala przez zla stymulacje daje pani max 2 podejscia. Tak uslyszalam

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To samo chcialam napisac , ze wrecz czasami czlowiek jest zszokowany, tym jak cie tam traktuja. Ale nie owijaja w bawelne, szczerze mowia jakie sa szanse , maja swietnych lekarzy i embriologow. Wole takie cos niz bajkopisarzy i naciagaczy. Przynajmniej czlowiek wie na czym stoi.

Jezu to jak Twoje 20% jest krytyczne to jak oceni moje 30 % Pasnik.ehhh

Anett ,
Spotykam na intralipidzie kolezanke ktorej NK sa na poziomie 33%, jest w 5 miesiacu i ma sie swietnia. Jest kompletnia antylekowa, odstawila encorton, prg , estradiol bardzo wczesnie i dotrwala do teraz, ja lykalam wszystko jak glupia i poronilam wtedy. Takze teges...;)

Tak mówimy :) bo bardzo się cieszymy a pozatym potrzebuje i będę potrzebowała teraz pomocy a m niedługo w trasę jedzie więc tajemnicy robić nie będziemy, tym bardziej ze czesc osob podejrzewa więc jak mnie się ktoś pyta wprost czy jestem w ciazy to mówię ze tak tylko bardzo wczesne początki❤❤
Super wiadomość dla rodzinny jutro będziecie mieli życzę spokojnych 8 miesięcy;) fajny zajączek zrobił wam niespodziankę mam nadzieje ze u mnie w czwartek też będzie dobrze a jeśli nie to odrazu po @znowu próbujemy do skutku ;)

Wyluzuj. Sama mowilas ze na spokojnie teraz podchodzisz i ze co ma byc to bedzie. Wiec luuuuzik [emoji5]

No weź i wyluzuj żeby to tak sie dało jak sie nie da nie myśleć tak sie boję boje porażki ale prawda co ma byc to będzie najwyżej po @znowu próbujemy aż w końcu będzie upragnioną ciąża i przyjdzie na świat różowy bobasek ;)

@dżoasia @tamiza kochane jak sie czujecie bo mnie od rana na wymioty zbiera i to tak ostro zbiera co zjem to sie wymiotować chce zjadłam pastę z makreli i bardzo dobra byla teraz zaglądam do lodówki i jak ja zobaczyłam to szybciej lodówkę zamknęłam niż ja otwarlam
Od rana ciągnie mnie w pachwinie... W nocy budziłam się 3 razy ( raz jakiś ból, 2 raz było mi strasznie gorąco a 3 wzywał pęcherz)
Czasem coś strzyknie w kręgosłupie, ale nie odbieram tego jako "objawy" od wczoraj funkcjonuje zupełnie normalnie. :D
Nie ma co analizować!
Na wymioty uważaj bo zszarpiesz brzucho... Jedz lekkostrawne produkty..
Więcej spokoju a będzie dobrze;)

reklama
Bóg dał mi mój cud więc trzeba podziękować ❤ pojedziemy samochodem pomimo ze blisko mieszkamy ale żeby nie dreptac. Dziękuję za odpowiedź
Ja też jutro idę do kościółka na 8 ;) podziękować za ten transfer i aby tam sie maluszek dobrze zadomówil ;) potrzebuje tego kościoła iść tam jutro i ide kochana już teraz będzie dobrze tej cud będzie trwał

Do góry