reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

eevlee , dzięki za info. Bardzo dużo leków przyjmujesz - masakra , ale jeśli to ma pomóc. Podjęłam decyzję idę jutro na to usg , zwłaszcza , że lekarz zaleca mi zwolnienie , a się skończyło więc przy okazji mam nadzieję , ze je dostane. Miałam dziś w nocy koszmarny sen , śniło mi się , że dostałam @ , obudziłam się cała mokra.

reklama
Mi też śnią się jakieś bzudry. Boli mnie wieczorami, w sumie w ciagu dnia tez jak na @ i nie tylko. Czuję kłucia, ciągnięcia, tak dziwnie. Na szczęście nic mi nie leci, żadnych plamien, nic.

Aisha , myślę ,że każdy reaguje inaczej, Jak nas coś boli , to myślimy , ze to , źle , że co ś się dzieje , jak nie boli , to znów sytuacja jest podejrzana , bo pewnie coś jest nie tak. Tak żle tak nie dobrze , chyba nie możemy się dać zwariować:)

Aisha mnie od bety cały czas coś ciągnie i kłuje - raz z prawej, raz z lewej, innym razem u dołu :-) Niedawno wróciłam z wizyty - maluszki mają już 17,7 i 18,2 mm - ładnie rosną, a serduszka piąknie biją. Nie mogę się doczekać chwili kiedy je usłyszę. Na razie nerwy uspokojone - ale na jak długo ;-)

Ilonka strasznie Ci zazdroszcze w poytywnym tego slowa znaczeniu, jakbym chciala uslyszec serducho.....chyba oszaleje jak sie uda. Nareszcie zyciowo się spełnie. Zawsze chcialam miec dzieci, na prawde, to glupie ale juz od mlodych lat o tym marzylam....

Kaska - przeuroczy kolosik - gratuluje jeszcze raz
Magdusia - a ty co na rekord lecisz???? Oj cis sie dzidzi nie spieszy. Powdzenia!!!
madzialenak - bardzo sie ciesze ze szybko opracowaliscie plan dzialania i ze sie nie zalamujesz. Pozdrowienia dla emka. Najwazniejsze ze wie jak cie wesprzec.
Aisha - bole brzucha jak na @ sa dosc czesto spotykane we wczesnej ciazy nawet na poczatku II trymestru moga sie zdarzac wiec glowa do gory.
bentle - przykro mi

Dziewczynki, ktora nastepna do testowania??? Trzymam za was kciuki

do testowania- to chyba ja;) dzis pobrali mi krew ale jak to w UK wynik poznam w najlepszym wypadku jutro
kupilam tez dzis sikanca, ale: 1. jest za wczesnie na niego,bo transfer 3dniowego zarodka mialam 8 wrzesnia,2.nie mam odwagi
W kazdym badz razie dam Wam znac ja juz bede cos wiedziala
Jutro testuje Dorex3 a pojutrze Gizas- takze dziewczynki- trzymam kcuki!!!

Alfa 1973
nie martw sie o progestreon, dopóki jest powyzej 8 jest ok. Już tu kiedyś wklejałam info odnośnie progestronu, wiec teraz tylko wycinek na temat badania poziomu:
"Należy jednak pamiętać, że progesteron wyrzucany jest pulsacyjnie, dlatego jego stężenie we krwi zmienia się co kilka godzin. Na podstawie jednego badania nie należy wyciągać wniosków. Ideałem byłoby powtórzyć badanie w ciągu doby przynajmniej dwa razy, a najlepiej trzy. "
Ja też kiedys miałam tak że spadło mi z 26 na 18, a na kolejnym badaniu było już 26 więc takimi skokami nie ma sie co martwić.

reklama
3mam kciuki za testujące dziewczyny jutro! No i anula na Twoje wyniki tez! :))) Przesylam, poki moge &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Do góry