reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

eevlee , dzięki za info. Bardzo dużo leków przyjmujesz - masakra , ale jeśli to ma pomóc. Podjęłam decyzję idę jutro na to usg , zwłaszcza , że lekarz zaleca mi zwolnienie , a się skończyło więc przy okazji mam nadzieję , ze je dostane. Miałam dziś w nocy koszmarny sen , śniło mi się , że dostałam @ , obudziłam się cała mokra.

reklama
Mi też śnią się jakieś bzudry. Boli mnie wieczorami, w sumie w ciagu dnia tez jak na @ i nie tylko. Czuję kłucia, ciągnięcia, tak dziwnie. Na szczęście nic mi nie leci, żadnych plamien, nic.

Aisha , myślę ,że każdy reaguje inaczej, Jak nas coś boli , to myślimy , ze to , źle , że co ś się dzieje , jak nie boli , to znów sytuacja jest podejrzana , bo pewnie coś jest nie tak. Tak żle tak nie dobrze , chyba nie możemy się dać zwariować:)

Aisha mnie od bety cały czas coś ciągnie i kłuje - raz z prawej, raz z lewej, innym razem u dołu :-) Niedawno wróciłam z wizyty - maluszki mają już 17,7 i 18,2 mm - ładnie rosną, a serduszka piąknie biją. Nie mogę się doczekać chwili kiedy je usłyszę. Na razie nerwy uspokojone - ale na jak długo ;-)

Ilonka strasznie Ci zazdroszcze w poytywnym tego slowa znaczeniu, jakbym chciala uslyszec serducho.....chyba oszaleje jak sie uda. Nareszcie zyciowo się spełnie. Zawsze chcialam miec dzieci, na prawde, to glupie ale juz od mlodych lat o tym marzylam....

Kaska - przeuroczy kolosik - gratuluje jeszcze raz
Magdusia - a ty co na rekord lecisz???? Oj cis sie dzidzi nie spieszy. Powdzenia!!!
madzialenak - bardzo sie ciesze ze szybko opracowaliscie plan dzialania i ze sie nie zalamujesz. Pozdrowienia dla emka. Najwazniejsze ze wie jak cie wesprzec.
Aisha - bole brzucha jak na @ sa dosc czesto spotykane we wczesnej ciazy nawet na poczatku II trymestru moga sie zdarzac wiec glowa do gory.
bentle - przykro mi

Dziewczynki, ktora nastepna do testowania??? Trzymam za was kciuki

do testowania- to chyba ja;) dzis pobrali mi krew ale jak to w UK wynik poznam w najlepszym wypadku jutro
kupilam tez dzis sikanca, ale: 1. jest za wczesnie na niego,bo transfer 3dniowego zarodka mialam 8 wrzesnia,2.nie mam odwagi
W kazdym badz razie dam Wam znac ja juz bede cos wiedziala
Jutro testuje Dorex3 a pojutrze Gizas- takze dziewczynki- trzymam kcuki!!!

Alfa 1973
nie martw sie o progestreon, dopóki jest powyzej 8 jest ok. Już tu kiedyś wklejałam info odnośnie progestronu, wiec teraz tylko wycinek na temat badania poziomu:
"Należy jednak pamiętać, że progesteron wyrzucany jest pulsacyjnie, dlatego jego stężenie we krwi zmienia się co kilka godzin. Na podstawie jednego badania nie należy wyciągać wniosków. Ideałem byłoby powtórzyć badanie w ciągu doby przynajmniej dwa razy, a najlepiej trzy. "
Ja też kiedys miałam tak że spadło mi z 26 na 18, a na kolejnym badaniu było już 26 więc takimi skokami nie ma sie co martwić.

reklama
3mam kciuki za testujące dziewczyny jutro! No i anula na Twoje wyniki tez! :))) Przesylam, poki moge &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Do góry