reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny KOchane,

Oj ale nam sie porobilo, nie ma co. Bene, przykro mi bardzo :-(

LIcze jednak,ze ta zla fala niepowodzen jest juz za nami. Reszta dziewczyn czekajace na bete: Bedzie dobrze!!! Ktos musi odwrocic zla passe i to bedziecie WY!!!!

Madzialenak, fantastycznie,ze wylane lzy masz juz za soba a plan nowego dzialania juz jest opracowany ;-) Zycze Ci ,zeby malpiszon przyszedl teraz jak najszybciej a stymulacja byla bardzo owocna.

U mnie @ juz byla ,teraz czekam na nastepna i mysle ,ze pod koniec pazdziernika pojade po ostatnie 2 sniezynki.

reklama
Dziewczyny , od jakiegoś czasu się nie odzywam , bo nie wiem tak naprawdę co napisać. Bene i madzialenka bardzo mi przykro ,ze się Wam nie udało , już trzymam kciuki za kolejne i tym razem udane podejście ,nie może być inaczej. Aisha , jeszcze raz gratuluję i daj znać po usg. Nowym uczestniczkom życzę powodzenia , czekam też na pozytywne wyniki bety.
Kaśka - gratuluję - śliczny bobas.

Kaśka - Gratulacje!!! Piękny synuś!!!

Bengle, Madzialenak, życzę wytrwałości w staraniach. Wszystkim się uda - tylko czasem trzeba troche dłużej poczekać!

Dziewczyną, którym beta i teściki wyszły pozytywnie życzę wspaniałych wrażeń na usg.

A ja swoje usg będe miała w sobotę. Ostatecznie zostanie potwierdzona ilość pęcherzyków ciążowych. Narazie był wydoczny jeden. Czekam z niecierpliwością na usg serduszkowe i bardzo się stresuję :happy2:

Bardzo mi przykro z powodu tych dziewczyn,ktorym sie nie udało. Nie poddawajcie sie i do dzieła!!!!! W końcu musi sie udać!!!! I uda sie!!!!
Tym dziewczynom,ktorym sie udało życzę aby wszystkie ciaze rozwijały sie prawidłowo!!!!
Kaska ​a synus jest przepiękny!!!!!

eevlee , ma pytanie , w którym dniu po transferze byłaś na 1-szym usg , ja jeszcze rozważam zasadność pujścia jutro , ale chyba mimo wszystko się wybiorę , bo do przyszłego tygodnia nie wytrzymam z ciekawości.

Witam dzięwczęta, miło się czyta dobre wiadomosci oby ich tu było jak najwiięcej:tak:.
EEvlee mam pytanie jakie jeszcze leki poza encortonem i clexanem brałaś po transferze. Jestem przed kolejnym transferem i będę jeszcze rozmawiać z lekarzem zeby może jeszcze coś podać żeby w końcu transfer się przyjął.

Lucy, byłam na usg 15 dni po transferze. Było to bardzo wcześnie ale pani doktor dojrzała jeden pecherzyk ciążowy. Powiedziala, że może ich być więcej. Na kolejne usg idę w sobotę (22 dpt) i zdaniem lekarki będzie widac wszystkie pęcherzyki.

Hola, leki o których piszesz zaczełam brać po punkcji i do tej pory je biorę: encorton 10 mg, clexan, estrofem, acard, acidum folium hasco, luteina dopochwowa, wit. B6, femibion. Przed samym in vitro dostałam tez w zastrzyku sporą dawkę wit. B12. Częśc z tych leków, zdaniem lekarki ma pomóc w zagnieżdzeniu i przeciwdziałać wczesnym porosnieniom.

reklama
MADZIALENAK-zuch dziewczyna!Całusek!
KASKA dzidziulek jak malowany,tfu,tfu,przecudny!
MAGDUSIA 31 bidulko,pewnie już się niecierpliwisz.Czas po terminie wlecze się niemiłosiernie.Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!

Do góry