dariaa16
Fanka BB :)
Nie mam gdzie dziś wzięłam więcej luteiny ... i cóż czekam modlę się żeby ta małpa jutro się nie pojawiłaKochana idz dzis na bete bo przyrost powinno sie po 48 godzinach sprawdzac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam gdzie dziś wzięłam więcej luteiny ... i cóż czekam modlę się żeby ta małpa jutro się nie pojawiłaKochana idz dzis na bete bo przyrost powinno sie po 48 godzinach sprawdzac
Bo to jest tak. Norma w PL 2,5 a w takiej GB 3. Chodzi o to ze tamcwieksza mieszanka rasowa a u osob ciemnoskorych przecietne NK jest troche wieksze.
ALE
Naprawde nie masz sie czym martwic przy takich wynikach PApPy. Sa bardzo ladne. NK to nie wyrok, to masker, jeden z kilku na prenatalnych. Poznalam dziewczyny co mialy NK nawet 5 i zdrowe dzieci. Takich co 3-4 to nawet nie zlicze. Czasem sie powiekszacta faldka przez jakasvinfekcje drobna, czasem "takka uroda". Poznalam dziewczyne co miala 4 dzieci i u kazdego nie mogli lekarze znalezc kosci nosowej nawet n na polowkowych. A po rodzinie męża kazdy maluch mial po prostu drobny nosek. Ty masz NK w normie a nic innego nie wskazuje na trisomie, pappa wrecz idealne Mediany. Tak wiec o trisomiach mozesz spokojnie zapomnieć
Dobrze rozumiesz modlę się aby było wszystko dobrze....w piątek miałam mieć wizytę przed stymulacja byłam wczoraj u lekarza ale tak naprawdę to za tydzień będzie coś wiadomo bo teraz nic nie było widać. Byłam tak naprawdę w dzień spodziewamej @ , chociaż sam nie wiem bo ona różnie przychodzi ale ostatnio około 35-36 dni. A u Ciebie jak sytuacja wygląda ??Oj czy ja dobrze rozumiem jednak naturalsik sie przytrafił. Super gratuluje teraz tylko pozytywne myślenie i bedzie ok.
Ja po ostatnim transferze musialam trzymać siusiu przez 40 min mało mi nie ciekło po nogach akurat drogę robili i nie było nawet gdzie się zatrzymać albo pójść w krzaki bo z tyłu samochód i z przoduTez miałam stresa z tym zawsze albo isc do kibelka i jak tu sie nie naprezac
Dzieki kochana maSuper kochana!!!
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahaha ja laduje ile wlezieHehe jest to zabawne bo przecież on nie wypadnie a taki strach aby nie pruknac hehe albo nie kaszlnac ale trzeba normalnie żyć; )
Biedroneczka, za taka kase to niech wąchają a co!!Ja to kurde miałam stresu ze może pierdnę na punkcji jak będę spała. I nawet nie zdam sobie sprawy i jak tu przeprosić...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!! Niech kropeczek się rozgości [emoji110]Dzień dobry kochane ja już w drodze do białego; ) jestem spokojniutka bardzo dobrze sie spało po relanium dzisiaj rano też już wzięłam i nospe i magnez i relanium taką spokojniutka jestem mam nadzieje ze ten maluszek zostanie na całe 9 miesięcy; ) o 9 przyttol do bazy
Ale jestem taką spokojna po tym relanium ze hej co ma byc to będzieHahahahaha ja laduje ile wlezie
Ładnego blastusia dostałam bo 2AB więc ładny ostatnio bym 1AA mam jeszcze jednego 2AB i dwie szt 2BB więc ładne te moje dzieciątka; )Trzymam kciuki!! Niech kropeczek się rozgości [emoji110]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom