reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo to jest tak. Norma w PL 2,5 a w takiej GB 3. Chodzi o to ze tamcwieksza mieszanka rasowa a u osob ciemnoskorych przecietne NK jest troche wieksze.
ALE
Naprawde nie masz sie czym martwic przy takich wynikach PApPy. Sa bardzo ladne. NK to nie wyrok, to masker, jeden z kilku na prenatalnych. Poznalam dziewczyny co mialy NK nawet 5 i zdrowe dzieci. Takich co 3-4 to nawet nie zlicze. Czasem sie powiekszacta faldka przez jakasvinfekcje drobna, czasem "takka uroda". Poznalam dziewczyne co miala 4 dzieci i u kazdego nie mogli lekarze znalezc kosci nosowej nawet n na polowkowych. A po rodzinie męża kazdy maluch mial po prostu drobny nosek. Ty masz NK w normie a nic innego nie wskazuje na trisomie, pappa wrecz idealne Mediany. Tak wiec o trisomiach mozesz spokojnie zapomnieć

Ta nasza koniczynka to skarbnica wiedzy. Mam nadzieje ze dotrwam kiedyś do etapu badań, żeby się poradzić. ;))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj czy ja dobrze rozumiem jednak naturalsik sie przytrafił. Super gratuluje teraz tylko pozytywne myślenie i bedzie ok.
Dobrze rozumiesz :) modlę się aby było wszystko dobrze....w piątek miałam mieć wizytę przed stymulacja :p byłam wczoraj u lekarza ale tak naprawdę to za tydzień będzie coś wiadomo bo teraz nic nie było widać. Byłam tak naprawdę w dzień spodziewamej @ , chociaż sam nie wiem bo ona różnie przychodzi ale ostatnio około 35-36 dni. A u Ciebie jak sytuacja wygląda ??

Tez miałam stresa z tym zawsze:) albo isc do kibelka i jak tu sie nie naprezac:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja po ostatnim transferze musialam trzymać siusiu przez 40 min mało mi nie ciekło po nogach :Dakurat drogę robili i nie było nawet gdzie się zatrzymać albo pójść w krzaki bo z tyłu samochód i z przodu :p:p

Dzień dobry kochane ja już w drodze do białego; ) jestem spokojniutka bardzo dobrze sie spało po relanium dzisiaj rano też już wzięłam i nospe i magnez i relanium ;) taką spokojniutka jestem mam nadzieje ze ten maluszek zostanie na całe 9 miesięcy; ) o 9 przyttol do bazy
Trzymam kciuki!! Niech kropeczek się rozgości [emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry