reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie jestem w drodze do domu najgorzej to boje sis piardnac hehee ale dwa razy musiałam trochę sie napia brzuch ale no samo poszło hehehe pospalam godzinę w szpitalu i pośpię jeszcze w domu bo tak sie spac chce potrzebuje tego wypoczynku ;) no i dwa razy kaszlnelam ale chyba mi sie nic nie stanie com
Tez miałam stresa z tym zawsze:) albo isc do kibelka i jak tu sie nie naprezac:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki :D
Shaggy a mieliście usg genetyczne czy pappe dzis?

Nie znam się na tym zupełnie ale jakby nie było nie ma co się zamartwiać . Trzeba być dobrej myśli ze finał finałów będzie dobry .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tak to sobie tlumacze- szczesliwy kropek do zdrowy kropek wiec sie juz nie martwie ( do 17.04 ) ;)

Cześć dziewczyny. Niezmiennie bardzo mocno zaciskam kciuki za wszystkie transfery, które odbyły się w ostatnich dniach i te, które lada moment zostaną przeprowadzone.
My mamy dzisiaj małe wielkie święto w domu - dzieci kończą pół roku a ja juz setny raz śpiewam im "100 lat!" [emoji3]

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Ojej już pół roczku[emoji3] pamiętam jak ich zdj po narodzinach dodalas. Zdrówka dla Oli i Piotrusia i buziaki od Oliwii i Filipa [emoji8]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale te wyniki wydaje sie byc bardzo ok... jeśli mozesz napisz czemu dał skierowanie na aminopunkcje? (Oczywiście jeśli mozesz)
Bo wyniki sa ok. Maz ma translokacje w chromosomach i do tej pory mielismy dwie ciaze naturalne u ktorych stwierdzona wady. po amniopunkcjach wyszlo ze dziedzicza po tacie balagan- cos podobne do zespolu patue ( trisomia 18) tylko u nas byly ubutki 18 chromosomu lub bylo go za duzo ( kyz nie pamietam) w pierwszej ciazy zaczelo sie od przeziernosci 2.9 a potem rozszczep podniebienia i guzy... golym okiem bylo widac ale w drugiej to usg genetyczne wyszly poprawnie ( zewnetrznie wszystko w normie ) a amniopunkcja wyszla taka sama jak w pierwszej ciazy. Dlatego w naszym przypadku tylko amnio powie prawdę. Nifty niestety nie dadza pełnego obrazu - jesli wogole cos pokaza

Do góry