reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie jestem w drodze do domu najgorzej to boje sis piardnac hehee ale dwa razy musiałam trochę sie napia brzuch ale no samo poszło hehehe pospalam godzinę w szpitalu i pośpię jeszcze w domu bo tak sie spac chce potrzebuje tego wypoczynku ;) no i dwa razy kaszlnelam ale chyba mi sie nic nie stanie com
Tez miałam stresa z tym zawsze:) albo isc do kibelka i jak tu sie nie naprezac:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki :D
Shaggy a mieliście usg genetyczne czy pappe dzis?

Nie znam się na tym zupełnie ale jakby nie było nie ma co się zamartwiać . Trzeba być dobrej myśli ze finał finałów będzie dobry .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tak to sobie tlumacze- szczesliwy kropek do zdrowy kropek wiec sie juz nie martwie ( do 17.04 ) ;)

Cześć dziewczyny. Niezmiennie bardzo mocno zaciskam kciuki za wszystkie transfery, które odbyły się w ostatnich dniach i te, które lada moment zostaną przeprowadzone.
My mamy dzisiaj małe wielkie święto w domu - dzieci kończą pół roku a ja juz setny raz śpiewam im "100 lat!" [emoji3]

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Ojej już pół roczku[emoji3] pamiętam jak ich zdj po narodzinach dodalas. Zdrówka dla Oli i Piotrusia i buziaki od Oliwii i Filipa [emoji8]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale te wyniki wydaje sie byc bardzo ok... jeśli mozesz napisz czemu dał skierowanie na aminopunkcje? (Oczywiście jeśli mozesz)
Bo wyniki sa ok. Maz ma translokacje w chromosomach i do tej pory mielismy dwie ciaze naturalne u ktorych stwierdzona wady. po amniopunkcjach wyszlo ze dziedzicza po tacie balagan- cos podobne do zespolu patue ( trisomia 18) tylko u nas byly ubutki 18 chromosomu lub bylo go za duzo ( kyz nie pamietam) w pierwszej ciazy zaczelo sie od przeziernosci 2.9 a potem rozszczep podniebienia i guzy... golym okiem bylo widac ale w drugiej to usg genetyczne wyszly poprawnie ( zewnetrznie wszystko w normie ) a amniopunkcja wyszla taka sama jak w pierwszej ciazy. Dlatego w naszym przypadku tylko amnio powie prawdę. Nifty niestety nie dadza pełnego obrazu - jesli wogole cos pokaza

Do góry