reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biedroneczka, za taka kase to niech wąchają a co!!:laugh2:

Za tą kasę to ja nie jestem na nich zła (takie mają koszta), ale rządowi bym napierdziała, jaką krzywdę nam zrobili znosząc refundację i jeszcze za wciskanie kitów, że invitro to zło, i że pójdziemy do piekła.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za tą kasę to ja nie jestem na nich zła (takie mają koszta), ale rządowi bym napierdziała, jaką krzywdę nam zrobili znosząc refundację i jeszcze za wciskanie kitów, że invitro to zło, i że pójdziemy do piekła.

Tiaaa... maja koszta i skrupulatnie dbaja o to zebyinteres dobrze sie krecil - nie wazne czy kasa id rzadu idzie czy z prywatnych potfeli:(

Hej dziewczyny dostałam znowu badanie od Pasnika i teraz już wiem,ze mogę się martwić bo badanie jest nie prawidłowe :( wiem,ze tam jest wszystko wyjaśnione ,ale czy któraś może mi powiedziec takim prostym językiem co to jest i czy rzeczywiście powinnam się zacząć martwić i zwalać winę na ten współczynnik ? Czy te wszystkie niepowodzenia są spowodowane tym badaniem?? Plissssss poratujcie bo już teraz to zaczynam faksował

Załączniki

• D6BE736E-8C5B-45BE-92FF-020F52159532.jpeg
    D6BE736E-8C5B-45BE-92FF-020F52159532.jpeg
    178,9 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Odebralam dzis wyniki ,moze ktoras z awas sie na tym troche zna:komorki nk mam 5,8% a subpopulacje kom nk 4,7%. Jest w normie?

Do góry