redferrari
Fanka BB :)
narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zebys wiedzialaKozwa jak nie urok to sraczka a nie mozesz go wyslac do rodzicow czy tesciow zeby go od siebie odizolowac??
Skad ja to znam narobisz sie narobisz z mysla ze bedzie na dluzej i otwierasz lodowke a tam pustkanarobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło
narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło
po co wekować jak on od ręki zje na świeżo? Ja mam ten problem ile bym nie zrobiła on da radę zjeść do wieczora - jeszcze jak jest cały dzień w domu... hehe... mama mówi ciesz się znaczy mu smakujeJa większa ilość obiadu np zupy "wakuje" potem mój mąż jak ma ochotę to otwiera słoik, podgrzewa i ma. A mnie jak się nie chce gotować lub nie mam czasu to brak wyrzutów sumienia, gdyż w lodówce od wyboru do koloru
Ja tak mam tylko ze to ja taka zarta i ja wyzeram.Robie tyle podejsc jak dobre az wykoncze [emoji4]narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło
A jak sie wekuje?Ja większa ilość obiadu np zupy "wakuje" potem mój mąż jak ma ochotę to otwiera słoik, podgrzewa i ma. A mnie jak się nie chce gotować lub nie mam czasu to brak wyrzutów sumienia, gdyż w lodówce od wyboru do koloru
A jak sie wekuje?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom