reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak do piątku nie dostanę okresu to znaczy że jestem w ciąży :p to byłoby chyba Nieokalane poczęcie bo m był w tym miesiącu mało w domu:D
Ja to podziwiam kurcze, nie dość, że takim sprawom stawiacie czoła i jeszcze z mężczyzną na odległość - jak by mój A wyjechał na dwa dni to bym się zatęskniła na śmierć, ale ja to jestem stworzona do przytulania, myziania i głaskania, czasami się zastanawiam, czy ja nie jestem spokrewniona z misiem, niedźwiadkiem :)

Wiem, nie trzeba mi tego tlumaczyc. Po fajce myje zeby, rece dwa razy i tyle. Nie palilam jak sie staralam, noe palilam w ciazy i w czasie karmienia a potem cos peklo....wiem ze to malo madre ale co zrobic

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Najważniejsze że w trakcie ciąży i karmienia nie paliłaś. W mojej rodzinie jest wielu palaczy i widzę jak ciężko jest im rzucić... Ludzie nie doceniają cudu, jakim jest ciąża. Mam sąsiadkę która pali w ciąży, po prostu aż mnie trzęsie jak nawet o niej myślę, jak można być takim egoistą? [emoji853] nawet się z tym nie ukrywa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko :(
Czekam co napisze Pasnik czy nie bede musiala przerwac leczenia. No i mam nadzieje ze odpisze dzis :(
Zalamana :(

Najważniejsze że w trakcie ciąży i karmienia nie paliłaś. W mojej rodzinie jest wielu palaczy i widzę jak ciężko jest im rzucić... Ludzie nie doceniają cudu, jakim jest ciąża. Mam sąsiadkę która pali w ciąży, po prostu aż mnie trzęsie jak nawet o niej myślę, jak można być takim egoistą? [emoji853] nawet się z tym nie ukrywa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no dla dzieci wszystko. I tak musze odsrawic bo nie chce zeby czerpaly zly przyklad. Dzis nie widza, nie rozumieja ale niebawem to sie zmieni...

Kuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko :(
Czekam co napisze Pasnik czy nie bede musiala przerwac leczenia. No i mam nadzieje ze odpisze dzis :(
Jedz do rodzicow moze na kilka dni...

To zrob mu kwarantanne. Niech pojdzie spac do rodzicow/kumpla czy cos? A tak ogolnie to to jest az tak inwazyjne leczenie, ze musisz byc na 100% zdrowa? Czy np obecnosc zasmarkanego emka moze az tyle namieszac w twoim leczeniu? Tak z ciekawosci pytam, bo sie nie znam:)

reklama
Ja to podziwiam kurcze, nie dość, że takim sprawom stawiacie czoła i jeszcze z mężczyzną na odległość - jak by mój A wyjechał na dwa dni to bym się zatęskniła na śmierć, ale ja to jestem stworzona do przytulania, myziania i głaskania, czasami się zastanawiam, czy ja nie jestem spokrewniona z misiem, niedźwiadkiem :)
Oj ja też lubię jak m jest blisko ale cóż...trzeba zarabiać na ten kosztowny proces leczenia :( moja pensja to pewnie tylko na jedzenie by wystarczyła :p mój m jest w domu 2-4 dni w tygodniu i jedzie na około 4 Max 5 dni więc też nie ma co narzekać :)

Do góry