Jak do piątku nie dostanę okresu to znaczy że jestem w ciąży to byłoby chyba Nieokalane poczęcie bo m był w tym miesiącu mało w domuZawsze jest nadzieje, to ona powoduje, że jesteśmy w drodze i osiągamy cele
reklama
redferrari
Fanka BB :)
Ja to podziwiam kurcze, nie dość, że takim sprawom stawiacie czoła i jeszcze z mężczyzną na odległość - jak by mój A wyjechał na dwa dni to bym się zatęskniła na śmierć, ale ja to jestem stworzona do przytulania, myziania i głaskania, czasami się zastanawiam, czy ja nie jestem spokrewniona z misiem, niedźwiadkiemJak do piątku nie dostanę okresu to znaczy że jestem w ciąży to byłoby chyba Nieokalane poczęcie bo m był w tym miesiącu mało w domu
redferrari
A co z tymi tasiemkami robisz? poka swoje cudaZobacz załącznik 843714
Ja ostatnio mam inne szkodliwe używki. To jest nałóg, ostatnio w piekarni przeliczałam w głowie ciastko co sie do mnie uśmiechnęło na metry ślicznej tasiemki. Kupiłam tylko chleb... i poszłam po tasiemkę
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Wiem, nie trzeba mi tego tlumaczyc. Po fajce myje zeby, rece dwa razy i tyle. Nie palilam jak sie staralam, noe palilam w ciazy i w czasie karmienia a potem cos peklo....wiem ze to malo madre ale co zrobic
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Najważniejsze że w trakcie ciąży i karmienia nie paliłaś. W mojej rodzinie jest wielu palaczy i widzę jak ciężko jest im rzucić... Ludzie nie doceniają cudu, jakim jest ciąża. Mam sąsiadkę która pali w ciąży, po prostu aż mnie trzęsie jak nawet o niej myślę, jak można być takim egoistą? [emoji853] nawet się z tym nie ukrywa...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko
Czekam co napisze Pasnik czy nie bede musiala przerwac leczenia. No i mam nadzieje ze odpisze dzis
Zalamana
Czekam co napisze Pasnik czy nie bede musiala przerwac leczenia. No i mam nadzieje ze odpisze dzis
Zalamana
anetka303
Nie no dla dzieci wszystko. I tak musze odsrawic bo nie chce zeby czerpaly zly przyklad. Dzis nie widza, nie rozumieja ale niebawem to sie zmieni...Najważniejsze że w trakcie ciąży i karmienia nie paliłaś. W mojej rodzinie jest wielu palaczy i widzę jak ciężko jest im rzucić... Ludzie nie doceniają cudu, jakim jest ciąża. Mam sąsiadkę która pali w ciąży, po prostu aż mnie trzęsie jak nawet o niej myślę, jak można być takim egoistą? [emoji853] nawet się z tym nie ukrywa...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Jedz do rodzicow moze na kilka dni...Kuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko
Zalamana
dżoasia
Koniczyna pochwal sie swoimi cudenkamiZobacz załącznik 843714
Ja ostatnio mam inne szkodliwe używki. To jest nałóg, ostatnio w piekarni przeliczałam w głowie ciastko co sie do mnie uśmiechnęło na metry ślicznej tasiemki. Kupiłam tylko chleb... i poszłam po tasiemkę
dżoasia
To zrob mu kwarantanne. Niech pojdzie spac do rodzicow/kumpla czy cos? A tak ogolnie to to jest az tak inwazyjne leczenie, ze musisz byc na 100% zdrowa? Czy np obecnosc zasmarkanego emka moze az tyle namieszac w twoim leczeniu? Tak z ciekawosci pytam, bo sie nie znamKuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko
Zalamana
reklama
Oj ja też lubię jak m jest blisko ale cóż...trzeba zarabiać na ten kosztowny proces leczenia moja pensja to pewnie tylko na jedzenie by wystarczyła mój m jest w domu 2-4 dni w tygodniu i jedzie na około 4 Max 5 dni więc też nie ma co narzekaćJa to podziwiam kurcze, nie dość, że takim sprawom stawiacie czoła i jeszcze z mężczyzną na odległość - jak by mój A wyjechał na dwa dni to bym się zatęskniła na śmierć, ale ja to jestem stworzona do przytulania, myziania i głaskania, czasami się zastanawiam, czy ja nie jestem spokrewniona z misiem, niedźwiadkiem
Podziel się: