reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mądry lekarz. Ja nie byłam u niego, poszłam z invimedu bo źle się tam czułam. Ale słyszałam dużo opinii dobrych o dr G.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jestem ze względu na opinie, nie mam póki co żadnych zastrzeżeń i mam nadzieje ze jedyne co będę miała to wdzięczność, ale chce zapytać o kilka rzeczy, a nie chce go męczyć mailami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jestem ze względu na opinie, nie mam póki co żadnych zastrzeżeń i mam nadzieje ze jedyne co będę miała to wdzięczność, ale chce zapytać o kilka rzeczy, a nie chce go męczyć mailami

Pytaj tutaj, tu jest skarbnica wiedzy na tym forum.
Ja byłam u Wickiew*cz.
Byłam Przestymulowana.

Życzę Ci dużo szczęścia i powodzenia [emoji173]

Ja byłam u Wickiew*cz.
Byłam Przestymulowana.

Tak wiem, dlatego jak tylko otwieram oczy rano to od razu tu zaglądam muszę wiedzieć co się dzieje :) przez te dwa miesiące odkąd tu jestem wiem bardzo dużo i pewnie jeszcze więcej nie wiem :)

No właśnie, ja też kiedyś paliłam, wiem jak ciężko rzucić i jak łatwo nawet po latach wrócić do nałogu (5lat niepalenia, jedna fajka na imprezie, a po tygodniu już szła paczka dziennie). A skoro Anetka planuje wkrótce kolejne, to po co narażać się dla 10 minut "przyjemnosci" dziennie na kolejny stres i wysiłek związany z rzucaniem? A po kolejnej ciąży znowu do tego wróci. Moja mama jara ponad 2 paczki dziennie i codziennie boję się, że oznajmi mi, że ma raka płuc (bo takie jaranie bezkarne być chyba nie może). Anetka kochanie nie funduj czegoś takiego swoim dzieciom. Przeszłaś in vitro to z tym też sobie poradzisz.
Ok....wydaje mi sie ze jednak czas ukrocic ta dyskusje. Wydaje mi sie ze jestem duza dziewczynka, sama napisalam co mam zamiar z tym zrobic ale to juz chyba za duzo..."nie funduj czegos takiego swoim dzieciom" to stwierdzenie zupelnie nie na miejscu. Nie chce dalej dyskutowac w tym temacie, nie obrazam sie i nie unosze sie. Po prostu skonczmy dyskusje, ktora do niczego nie prowadzi

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Ja byłam u Wickiew*cz.
Byłam Przestymulowana.

I nie dziękuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji56][emoji56][emoji56]

Pierwszy lepszy. Z zupami tak bede robic [emoji16][emoji16] super pomysl.dzieki

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam w planach w przyszłym tyg zrobić pogotowac itp bo po transferze mam w planie przez czytać książki i oglądać filmy zresztą po prolutex ie i tak będę spala non stop

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko ile tu dzisiaj o papierosach :p rozumiem dziewczynki też paliłam... ciężko mi było rzucić bardzo i czuje , że pewnie jeszcze będę popalala w przyszłości ;) teraz jak jestem w ciąży to nie przeszkadza mi jak ktoś pali.. nie mam odrzucenia ;) A myślałam że nie będę mogła patrzeć:D

Kochane ja po ciężkim weekendzie mieliśmy gości jestem wykończona:(
No to krolowo teraz odpoczywajcie! :)

reklama
Ja tak mam w planach w przyszłym tyg zrobić pogotowac itp bo po transferze mam w planie przez czytać książki i oglądać filmy zresztą po prolutex ie i tak będę spala non stop

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Doby pomysl
Hehe tylko u mnie nawet sloiki nie wytrzymalyby dluzej niz 3 dnk chyba ze bym je gdzies skitrala :D

Do góry