reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

po co wekować jak on od ręki zje na świeżo? Ja mam ten problem :) ile bym nie zrobiła on da radę zjeść do wieczora - jeszcze jak jest cały dzień w domu... hehe... mama mówi ciesz się znaczy mu smakuje :D

A to ja tego problemu nie mam :-) mój zje ile mu nałożę, a resztę jak już mówiłam do słoików na później :-D z resztą nie lubi jeść za dużo tego samego

reklama
narobiłam obiadu na 3 dni i znów się okazało, że za dobre i m pochłonął z radością całość - bo przecież był głodny - też tak macie? Chyba coś muszę przesolić żeby na 2 dni stykło :D
A nie mow mi nawet :rolleyes2: Moj to już ma taki brzuch,że masakra..:ninja2: Owszem,ja tez przytylam przy tych wszystkich procedurach,ale on to przegięcie....

Hejka dziewczyny robiłam wczoraj tsh i jest niecałe 1 bardzo sie cieszę już w środę przytule swojego maluszka i od wczoraj juz nie popalam bo zdarzyło ze popalac ostatnio w pracy ale to tylko taki tydzień miałam ale tak szczerze to dzisiaj tqk ciężko było bez tych fajek ze hej ale od dzisiaj już nie zapale ale ciągnie i to ostro

Hejka dziewczyny robiłam wczoraj tsh i jest niecałe 1 bardzo sie cieszę już w środę przytule swojego maluszka i od wczoraj juz nie popalam bo zdarzyło ze popalac ostatnio w pracy ale to tylko taki tydzień miałam ale tak szczerze to dzisiaj tqk ciężko było bez tych fajek ze hej ale od dzisiaj już nie zapale ale ciągnie i to ostro
Kochana ✊✊✊ za niepalenie. To wszystko dla maluszka

Matko ile tu dzisiaj o papierosach :p rozumiem dziewczynki też paliłam... ciężko mi było rzucić bardzo i czuje , że pewnie jeszcze będę popalala w przyszłości ;) teraz jak jestem w ciąży to nie przeszkadza mi jak ktoś pali.. nie mam odrzucenia ;) A myślałam że nie będę mogła patrzeć:D

Kochane ja po ciężkim weekendzie mieliśmy gości jestem wykończona:(

Są dwa sposoby, albo tak jak ja, wrzącą zupę czy jakiś gulasz wlewam do słoika, zakręcam go, odwracam i jak ostygnie to wkładam do lodówki (zakrętke znowu "wciągnie" i masz pewność, że na długo zachowa świeżość). Niektórzy słoiki już z zawartością zagotuja w wielkim garnku z wodą i efekt powinien być taki sam.
Pierwszy lepszy. Z zupami tak bede robic [emoji16][emoji16] super pomysl.dzieki

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was leczy się u doktora Gizlera i jest po nieudanym transferze ? Chciałabym zapytać o kilka rzeczy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was leczy się u doktora Gizlera i jest po nieudanym transferze ? Chciałabym zapytać o kilka rzeczy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mądry lekarz. Ja nie byłam u niego, poszłam z invimedu bo źle się tam czułam. Ale słyszałam dużo opinii dobrych o dr G.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry