reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana mi nie chodzilo o to ze dziecko samo robi cos wczesniej czy pozniej. Nienormalna rzeczajest ze rodzice wsadzaja dzieciaki w chodzik zeby sobie pochodzilo a przy okazji maja troche spokoju bo przeciez chodzik stabilny trzyma to nic sie nie stanie. Otoz stanie dziecko ktore samo nie stanelo nanogach dzieki chodzikowi wypracowuje sobie zly model chodu chod w chodziku jest na paluszkach i tak niestety bardzo czesto zostaje na jakis cxas co zaburza prawidlowy rozwoj stop chodu i prowadzi do wad
Przyznam się szczerze że mój miał chodzik ale jak już umiał stać :p i to z ograniczeniem max 30 minut dziennie w kilku partiach, był bardzo ciężkim dzieckiem więc potrzebowałam chwilami oddechu dla kręgosłupa:yes:
Ogólnie popieram to co piszesz. W mojej rodzinie jest troje dzieci na jednym roku i było ciągle mój już w tym wieku itp. Więc kiedyś powiedziałam co myślę na temat porównywania...ze każdy jest inny i na wszystko przyjdzie czas i że nie ma nic na siłę.
Z tego co czytałam zaczęłaś " leczyc" organizm nowymi lekami, tak więc trzymam kciuki aby po leczeniu odbył się ten szczęśliwy transfer :-) :)

Bylam dzis na wizycie i mam skierowanie na badanie subpopulacji limfocytow,ile kosztuje to badanie i czy mozna w kazdym laboratorium wykonac?jak dlugo czeka sie na wyniki?dzisiaj w inviccie nie robili tego badania dzisiaj.4kwietnia mam histeroskopie i scratching endometrium.jak sie czulyscie po tym zabiegu?i w nastepnym cyklu transfer z ostatnim mrozaczkiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robilam to badanie w synevo i robia je do czwartku

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam dzis na wizycie i mam skierowanie na badanie subpopulacji limfocytow,ile kosztuje to badanie i czy mozna w kazdym laboratorium wykonac?jak dlugo czeka sie na wyniki?dzisiaj w inviccie nie robili tego badania dzisiaj.4kwietnia mam histeroskopie i scratching endometrium.jak sie czulyscie po tym zabiegu?i w nastepnym cyklu transfer z ostatnim mrozaczkiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ani diagnost6ka ani alab tego nie robia.czeka sie teoretycznie 10dni. Koszt ponad 300zl

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ucaluje. Ja tez ostatnio moewam gorsze dni. To chyba przesilenie wiosenne. Ostatnio moj lekarz powiedzial ze nie bardzo widzi tegoroczny transfer co mnoe troche wkurzylo. No i z tego wszystkiego kupipam sobie paczke fajek....wiem glupie to ale przynajmniej mam swoje 5 minut w ciagu dnia. Popalam max 2 - 3 papierosy dziennie, wymykam sie na balkon jak moje maluchy spia. Nie ma wyjscia, od stycznia trzeba bedzie wracac do pracy [emoji21]

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Anetka ale nawet 2-3 papieroski są wyczuwalne w Twoim oddechu przez parę godzin. Twoje śliczne bąble to czują. Zrób sobie lepiej maseczkę dla relaksu:)

Prędzej uwierzę że przekwitłam niż zaszla m naturalnie w ciążę...przecież dzieci w laboratorium powstają :p a tak poważnie cień nadzieję zawsze zostaje...i tak co miiesiac,a gdy widzę biel wizora na teście to zawsze pojawi się chociaż jedną łza albo kilka głośnych słów ze znowu głupia się łudziłam nadzieja....
niech Ci leci czas szybciutko , a później jajka piękne rosły :D
Zawsze jest nadzieje, to ona powoduje, że jesteśmy w drodze i osiągamy cele :)

papierosy blee... lepiej iść na spacer pogoda cudna, więcej one szkodzą niż pomagają stanowczo odradzam nawet popalanie - powodują takie spusztoszenie w organizmie, a potem, żeby czuć się w miarę normalnie trzeba już palić, a potem coraz więcej... ludzie mają stany lękowe itd... szkoda gadać!

Anetka ale nawet 2-3 papieroski są wyczuwalne w Twoim oddechu przez parę godzin. Twoje śliczne bąble to czują. Zrób sobie lepiej maseczkę dla relaksu:)
Wiem, nie trzeba mi tego tlumaczyc. Po fajce myje zeby, rece dwa razy i tyle. Nie palilam jak sie staralam, noe palilam w ciazy i w czasie karmienia a potem cos peklo....wiem ze to malo madre ale co zrobic

Kochana mi nie chodzilo o to ze dziecko samo robi cos wczesniej czy pozniej. Nienormalna rzeczajest ze rodzice wsadzaja dzieciaki w chodzik zeby sobie pochodzilo a przy okazji maja troche spokoju bo przeciez chodzik stabilny trzyma to nic sie nie stanie. Otoz stanie dziecko ktore samo nie stanelo nanogach dzieki chodzikowi wypracowuje sobie zly model chodu chod w chodziku jest na paluszkach i tak niestety bardzo czesto zostaje na jakis cxas co zaburza prawidlowy rozwoj stop chodu i prowadzi do wad
Zgadza się. Mój ojciec na codzień zajmuje się terapia manualna, kręgosłupem. Jak widzi dziecko w chodziku albo prowadzone na sile to białej gorączki dostaje.

reklama
9D057ED3-630B-4354-A0AD-5113CBC2C6BC.jpeg
No wlasnie

Ja ostatnio mam inne szkodliwe używki. To jest nałóg, ostatnio w piekarni przeliczałam w głowie ciastko co sie do mnie uśmiechnęło na metry ślicznej tasiemki. Kupiłam tylko chleb... i poszłam po tasiemkę :D

Załączniki

• 9D057ED3-630B-4354-A0AD-5113CBC2C6BC.jpeg
    9D057ED3-630B-4354-A0AD-5113CBC2C6BC.jpeg
    315,3 KB · Wyświetleń: 602
Do góry