reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana jak tam Twoje kruszynki?? Siedzą już ??daj nam jakieś zdjęcie, jeśli możesz, aby nabrać siły do dalszej walki :*
Ja czekam na @ i jak na złość nie chce przyjść , a wizyta już w piątek... chyba że przekwitłam i może wcale nie przyjdzie :p
Takie oczekiwanie jest najgorsze...wiem cos o tym.
Noje szkraby maja sie dobrze, jeszcze nie siedzimy i ja ich tez nie sadzam. Wychodze z zalozenia ze usiada jak beda na to gotowi. Ola prwnie szybciej niz Piotrus bo maly jest patentowanym leniuszkiem haha. Umie robic wuele rzeczy ale najchetniej chcialby abym to ja mu podawala bo po co sie wysilac haha

c765d8feca02b06f1ed31b3f974dd812.jpg
cceb823649abc6ee01b4c739cbc699d0.jpg

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

reklama
Pierwszy dzien lekow immunosupresyjnych ;) leczenie rozpoczete ludzie jakie to ochydne ale czego sie nie robi dla moich kropkow ktore na nas czekaja.
I 2 tyg siedzenia w domu masakra :errr: mieszkanie chyba bedzie lsnic bo co tu robic jak trzeba na siebie chuchac i dmuchac :sorry2:

Walcz Gosia! Cel coraz bliżej! Trzymam kciuki zeby czas leciał szybciutko, a Ty abyś sie nie zanudziła [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przeciez ja pisze ze zmniejszylam dawki z 10 mg do 5 mg przez tydzien i teraz 0,25 mg przez tydzien toz nie zucilam od razu. Biorac leli rzygakac i w ciaglym bolu byc tez nie kest dobrze od lekow wrzody mi sie poroboly - przynajmniej taki bol no a probiotyki biore nie daje to reziltatow

a czy ja coś Ci powiedziałam? Napisałam tylko co mi się działo po odstawieniu leków innej koleżance. Rób co chcesz, ja bym nie majstrowała sama przy lekach, też mam bóle brzucha, też się źle czuję, ale to zbyt niebezpieczne przy lekach, które bierzemy.

dziewczyny Koniczynka, Gosia321, Dżoasia i AnnaMaria dziękuję za Wasze odpowiedzi co do moich wyników.
Zmartwiłam się tym że te dziady nk nawracaja i ze leczenie nie koniecznie moze przyniesc skutek. Miałam nadzieje ze tos ie wyleczy i czesc.... no nic ale walczyc trzeba.
u mnie dziś piękne słonko!

Takie oczekiwanie jest najgorsze...wiem cos o tym.
Noje szkraby maja sie dobrze, jeszcze nie siedzimy i ja ich tez nie sadzam. Wychodze z zalozenia ze usiada jak beda na to gotowi. Ola prwnie szybciej niz Piotrus bo maly jest patentowanym leniuszkiem haha. Umie robic wuele rzeczy ale najchetniej chcialby abym to ja mu podawala bo po co sie wysilac haha

c765d8feca02b06f1ed31b3f974dd812.jpg
cceb823649abc6ee01b4c739cbc699d0.jpg

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
I prawidlowo brawo za podejscie sadzanie dziecka na sile czy kupowanie chodzika nie jest dobrym pomyslem. Dziecko samo powinno robic wlasciwe rzeczy dla danego momentu rozwoju.
Dzieciaczki sa cudowne coraz bardziej zakochuje sie w blizniakach ;)
Hehe a Piotrus prawdziwy facet od najmlodszych lat ( podaj kobieto ...) :D

dziewczyny Koniczynka, Gosia321, Dżoasia i AnnaMaria dziękuję za Wasze odpowiedzi co do moich wyników.
Zmartwiłam się tym że te dziady nk nawracaja i ze leczenie nie koniecznie moze przyniesc skutek. Miałam nadzieje ze tos ie wyleczy i czesc.... no nic ale walczyc trzeba.
u mnie dziś piękne słonko!
Nie poddawaj sie , to byl moj 6 i 7 transfer z intralipidem i calym innym gow... kiedy zaskoczylam. Nikt nie wie czego i kogo to zasluga, zmiany kliniki czy dawczyni komorek.Nie ma sensu tez wierzyc w te immunologie jak w pana Boga, bo oprocz niej musza inne rzeczy jeszcze zaskoczyc. Wrzuc troche na luz Anett, mozemy duzo zrobic ale na tym koniec , na reszte nie mamy wplywu:)

Nie poddawaj sie , to byl moj 6 i 7 transfer z intralipidem i calym innym gow... kiedy zaskoczylam. Nikt nie wie czego i kogo to zasluga, zmiany kliniki czy dawczyni komorek.Nie ma sensu tez wierzyc w te immunologie jak w pana Boga, bo oprocz niej musza inne rzeczy jeszcze zaskoczyc. Wrzuc troche na luz Anett, mozemy duzo zrobic ale na tym koniec , na reszte nie mamy wplywu:)
Nie poddaje Kochana! Troche sie tylko zmartwilam. Ja w ciaze zachodze tylko w 7 tyg ronie. Wierze ze sie kiedys uda[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie poddaje Kochana! Troche sie tylko zmartwilam. Ja w ciaze zachodze tylko w 7 tyg ronie. Wierze ze sie kiedys uda[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dokladnie tak samo w 7 tyg jest juz po wszystkim, dzisiaj wlasnie zaczynam te cholerny tydzien;)nie daje sie zlym myslom i gadam do brzucha :)

Do góry