Madzialenak ja myslalam o adopcji bardzo intensywnie, ale dopoki mamy mozliwosc to jakos to przetrwamy. Zrobilabym tak jak i Ty, czyli z nasieniem dawcy, zeby dziecko bylo choc w polowie nasze...Z drugiej strony, dziecko z adopcji tez jest nasze, kocha sie je tak samo, a nawet mocniej, bo to inny rodzaj milosci, polaczony z wielka odpowiedzialnoscia.\ i pewnym wyzwanie. Kurcze ciezki temat i kazdy moze miec inne zdanie. W kazdym razie, postanowilismy, ze wlasnie dopoki jestesmy jeszcze w miare mlodzi i mamy warunki, to staramy sie o dzidzie z in vitro, jak juz calkiem opadniemy z sil, pomyslimy o adopcji.
reklama
Madzialenak, Hola, te badania mialam robione w 13 dniu cyklu.
Dzis odebralam moje zalegle wyniki progesteronu z dnia kiedy robilam bete, czyli z 13 wrzesnia i wynosil >60 ,wiec chyba tez nie taki zly wynik. Nie wiem juz co zawinilo,ze zaden zarodek sie nie zagniezdzil.
Eevlee, cudne wiadomosci.
Gienius i Krolik, Dziekuje za pomoc. Wielkie buziaki ;-)
Dzis odebralam moje zalegle wyniki progesteronu z dnia kiedy robilam bete, czyli z 13 wrzesnia i wynosil >60 ,wiec chyba tez nie taki zly wynik. Nie wiem juz co zawinilo,ze zaden zarodek sie nie zagniezdzil.
Eevlee, cudne wiadomosci.
Gienius i Krolik, Dziekuje za pomoc. Wielkie buziaki ;-)
karamel1981
Aktywna w BB
kaska31
Fanka BB :)
No jutro juz bedziemy w domku.
madzialenak
mama na pełen etat
benle trzymam kciuki, testujemy razem w poniedziałek:-)
dorex kiedy testujesz, jak się czujesz?
Dziewczyny uda nam się!
dorex kiedy testujesz, jak się czujesz?
Dziewczyny uda nam się!
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Cześć Dziewczęta.
Pomyślałam sobie, że fajnie byłoby do Was dołączyć :-)
Do transferu mam przeszło miesiąc, a ja już zaczynam wariować i chyba potrzebuję Waszej pomocy. Jak najlepiej mam się przygotować. Co wolno, a czego unikać. Za każdą wskazówkę będę bardzo wdzięczna.
Pomyślałam sobie, że fajnie byłoby do Was dołączyć :-)
Do transferu mam przeszło miesiąc, a ja już zaczynam wariować i chyba potrzebuję Waszej pomocy. Jak najlepiej mam się przygotować. Co wolno, a czego unikać. Za każdą wskazówkę będę bardzo wdzięczna.
reklama
Benle , Dorex, bedzie tak jak pisze Madzialenak. UDA SIE!!!!
Czyli kciuki zaciskam za jutrzejsza bete takze dla Dorex.&&&&&&&&&&
Madziallenak i Aisha nadal piasktki mocno zacisniete &&&&&&&&&&&
Benle za Ciebie tez juz trzymam &&&&&&&&&&&&& im dluzej tym lepiej
Czyli kciuki zaciskam za jutrzejsza bete takze dla Dorex.&&&&&&&&&&
Madziallenak i Aisha nadal piasktki mocno zacisniete &&&&&&&&&&&
Benle za Ciebie tez juz trzymam &&&&&&&&&&&&& im dluzej tym lepiej
Podziel się: