reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kaska, FATASTYCZNIE!!!! Juz dzis zabierasz synusia do jego nowego domku :-) Jak sie czujecie??? Ty i Twoj maly krolewicz????
Nie zapomnij o zdjeciach bo my tutaj z niecierpliwoascia siedzimy jak na szpilkach. Pozdrowienia.

reklama
Kochane kobietki, bardzo Wam dziekuje za wsparcie. Jutro ten dzien, wychodza ze mnie brudy wiec tej nadziei co raz mniej, ale nadal biore leki wstrzykuje heparyne, biore vitaminy i tarczycowe.Staram sie w sobie uspokoic, choc malo wiary, ze sie tym razem uda - walcze...

przepraszam za literowki . wysiadl mi program z polskimi literkami

caluje was wszystkie

z Wami swieci swiatelko nadzieii

dorex, bendle nie można się poddawać, trzeba walczyć do samego końca. Ja mam mega pozytywne nastawienie :-), jak nigdy!

bentle jutro nasza "chwila prawdy"

lawendowy_sen witaj na forum, życzę powodzenia i dużo wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu.
Też jestem z trójmiasta, w jakiej klinice się leczysz, ja INVIMED GDYNIA. Pozdrawiam.

Lawenowy_Sen witaj :) Co do wskazowek, hm, zalezy o co pytasz:) Najwazniejsze to sluchac porad lekarzy, a potem jak bedziesz miesz jakies watpliwosci to wal smialo do nas:) To Twoje pierwsze in vitro jak mniemam? Nie martw sie, ja tez wariowalam na dlugo przed, a potem juz niemoglam sie doczekac transferu.

Cześć dziewczyny, mam dylemat i zaczynam się martwić dlatego zwracam się do Was z pytaniem:sorry:
Jestem 6 dpt, wczoraj o 22 podczas toalety zobaczyłam plamienie, ( na papierze było tez kilka falfocli) ale było to plamienie czerwone. Wystraszyłam się ale uspokajałam się że to plamienie implantacyjne, ale moje krwawienie jest czerwone anie brunatne:zawstydzona/y: Przez noc bielizna była czysta, ale teraz znowu mam plamienie czerwone. Na @ jest stanowczo za wcześnie, bo dziś 23 dc i biorę duphaston 3 x dziennie.
Powiedzcie mi czy tak ma wyglądać plamienie implantacyjne i ile może potrwać?
Wczoraj nie powiedziałam M żeby sie nie martwił bo myślałam ze dziś nic juz nie będzie ale dalej plamię i już mu powiedziałam i jakoś smutno nam:-(

Witajcie dziewczyny!!!! Trzymam mocno kciuki za Wasze wysokie bety. Jeżeli chodzi o plemienia po transferze,to ja nie miałam takowych,ale wiem,ze niektóre dziewczyny miały i były w ciazy. Mnie piersi raz bolały mniej,raz wiecej. Musicie czekać,niedługo wszystko będzie wiadomo!!!!! I wierzcie,ja wierzyłam bardzo mocno i udało sie. Wam tez sie uda!!!!

Benle, Dorex, Madzielanek, Aisha - trzymam za Was dziewczyny! Wysyłam Wam moc pozytywnych fluidków :-) Bądźcie dobrej mysli tak jak Madzielanek!. NIe ma co doszukiwać się objawów, symptomow idt. Wyniki bety pokażą jak jest. Jestem przekonana, że Wam sie uda. Kciuki zaciśnięte do czerwoności &&&&&&&&&&&&&

reklama
Kobitki - kciuki ze wszystkich sił zaciśnięte za jutro &&&
GizaS - mam nadzieję, że okaże się to implantacyjnym :tak:. Póki nie ma bety trzeba mocno wierzyć. Ja wierzę w szczęśliwego bąbelka:tak: który będzie rósł w Tobie 9 miesięcy.

Do góry