gosia321
Fanka BB :)
Ja tez znam zawsze to troszke taniej a po co ma sie zmarnowacZnam kogoś kto zna kogoś komu zostało
Daj znać na priw jak Cię interesuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez znam zawsze to troszke taniej a po co ma sie zmarnowacZnam kogoś kto zna kogoś komu zostało
Daj znać na priw jak Cię interesuje
Hehehe dobre no to bedziesz picZ życia wzięte - sytuacja w biedro:
Chodzę między alejkami jak taka ćma (dawno w sklepie nie byłam, bo ostatnio tylko całodobowe były otwarte jak z roboty wychodziłam ) i nagle 2 regały dalej moj M trzyma się za głowę i krzyczy na pół sklepu: Asia!!! Asia!!! Widzisz co tu się dzieje??!! Ale ci endo uroooośnie!! - cała półka z winami obklejona pomarańczowymi promo "kup drugi produkt za pół ceny"
Znamy ta sama osobaJa tez znam zawsze to troszke taniej a po co ma sie zmarnowac
Jestem jestem we wrorek jade na krew do testu pappa a w srode usg prenatalne. juz nie plamie od dwoch tyg wiec chyba nie ma krwiaka.... mdlosci sa dalej a tak to nic nie robie@shaggy I @Barburka co tam u was ? Jak zdrówko ja czekam na wizytę 03.04 a potem jadę na urlop. @Biedroneczka83 przykro mi, trzymaj się ciepło. Dziewczyny niedługo będę się więcej udzielać jeszcze tydzien i koniec roboty. Kupiłam sobie włóczki I też cos w wolnym czasie spróbuję zrobić. Pozdrawiam wszystkie
Dziękuje, no same komplementy, muszę spisać i mężowi w kieszeń wsadzić żeby mi każdego dnia czytał@Biedroneczka83 może faktycznie zrób jeszcze usg-jak radzą mądre Kobity?
Tak czy siak jesteś Walczak I będzie dobrze ♡♡♡UŚCISKI
@limoncia1 -yyyyyy piczka ze mnie ;P nooo zobaczę jak z robotą I dam znać
@Dzoasia-Twój M rozwalił system. Też kocham promo w biedronce aczkolwiek nie jestem pewna czy aż tak
@redferrari -no Kochana masz wejście Smoka(możesz wydrukować i powiesić na lodówkę )Witam!!!