reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj nie dosc ze chrapie jak śpi na wznak to czasem gada cos i sue rzuca...dwa razy mi sie oberwalo:crazy:
Koszmary bidok ma...:baffled:

Mój mnie kiedyś opluł przez sen, rano nic nie pamiętał [emoji849][emoji849]. A chrapacz z niego straszny, zwłaszcza jak jest zmęczony...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kochane!Niezmiennie codziennie :Miłego Dzionka;)
Ps.Gdzie ta Wiosna:realmad:!!!
U mnie znowu dziś zniechecajaca szarzyzna,bleeeee...
Kochana nie tylko u Ciebie u mnie też ,chcę tej wiosny sprzed kilku dni , a przeczytalas wiadomość na priv?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się spotkałam u 2 osób z zaśmiałem z osobiście poznana na jakimś forum dziewczyna przez pare lat. A kiedyś byłam na takim forum ze tylko nieprawidłowo rozwijające się ciąże. Nie martw się na zapas.
Co do okresu to różnie bywa ale ładnie ci spada beta wiec mam nadzieje E już niedługo. :*
Wynik histo: residua placentaria.
Nie wiem czy dobrze wygoglowalam, wyszlo ze to sa pozostalosci lozyska, wiec jest ok [emoji4]
Milego dnia Dziewczynki [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Koniczyna82 ✊ za wizytę u Pasnika :) tego mądrego człowieka :D
@Oczekiwanie2017 pięknych widoków kochana ! ✊ za Syncia :) samych dobrych wiadomości ❤
@Bombisz ✊✊ za Twoje maluchy ! Niech zostaną z Tobą na najbliższe 9 miesięcy ✊✊ zaciskaj nogi :D
@Agniecha1508 kciuki za wizytę ✊✊ niech nic nie stoi na przeszkodzie żebyś jak najszybciej mogła przytulić swoją śnieżynke! ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤ :*

Mogłabym prosić o dopisanie na 12 kwietnia? Podglądanie maluszka ❤
Wszystkim dziewczynom życzę powodzenia

Miłego dzionka dziewczynki życzę i powodzenia. No właśnir ogoliłam swój las kłaków przed wizytą - quwa kombajn by sie przydał. Tak po tych witaminach mi kudły rosną tam gdzie nie trza , że niedługo warkocze będę zaplatać zamiast na głowie to na dole ihahihaha
Niektóre sobie robia tam pas startowy , a ja las

No i tego się bedziemy trzymały .
Screenshot_2018-03-22-22-33-34-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-22-22-33-34-1.png
    Screenshot_2018-03-22-22-33-34-1.png
    312,7 KB · Wyświetleń: 347
Mój mnie kiedyś opluł przez sen, rano nic nie pamiętał [emoji849][emoji849]. A chrapacz z niego straszny, zwłaszcza jak jest zmęczony...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czesto z łokcia w nocy od M dostaje -, bo sie rzuca. Ostatnio jak mi przypierd...ł - to gwiazdy zobaczyłam w ciemnym pokoju. I był z tego siniak dużżży na twarzy -quwa ile się natłumaczyłam , że mnie nie bije ( moja siermiega życiowa). Moja mamuśka jak się sporzała na m - biedny tak sie wystraszył, ze go pobije - a co niech czuje respekt przed tesciówka

reklama
Miłego dzionka dziewczynki życzę i powodzenia. No właśnir ogoliłam swój las kłaków przed wizytą - quwa kombajn by sie przydał. Tak po tych witaminach mi kudły rosną tam gdzie nie trza , że niedługo warkocze będę zaplatać zamiast na głowie to na dole ihahihaha
Niektóre sobie robia tam pas startowy , a ja las

Nie kombajn tylko Szyszko...on by wykarczował raz dwa :D:D:D

Do góry