Biedroneczka83
Fanka BB :)
Ja bede ta "obca"wiec jak sie zdecydujesz nie bedziesz sama
I ja
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bede ta "obca"wiec jak sie zdecydujesz nie bedziesz sama
Ja jeszcze aktywna, bo jutro mam wolne [emoji12] jedziemy na Slask podpisac kredyt na budowe domu! [emoji54] smieje sie ze nic nas juz tak w zyciu nie polaczy jak wspolna hipoteka, nawet slub [emoji6]
A w tygodniu zazwyczaj chodze wczesniej spac, bo wstaje przed 5 [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a to puste jajo płodowe to często się zdarza? Jak tera mam to po następnym invitro też raczej marna szansa na zarodek?
Puste jajo zdarza się u kobiet, moje koleżanki (ciąże naturalne) też je miały. Ale kolejne ciążę były już prawidłowe i z niektorych są już dzieci
Hehe moja dobra znajoma jest doradca finansowym, pracuje wlasnie na Slasku [emoji4] ona nam ogarnela kredyt dlatego podpisujemy tam[emoji4]To teraz na Śląsku najlepsze marże? )))
Powidzenia!!!!!!
Tak hipoteka łączy po sam grób!
Dzięki
Nadzieja matką głupich, zakochanych i invitrowych
Moj nie dosc ze chrapie jak śpi na wznak to czasem gada cos i sue rzuca...dwa razy mi sie oberwalo
Koszmary bidok ma...
Hehe moja dobra znajoma jest doradca finansowym, pracuje wlasnie na Slasku [emoji4] ona nam ogarnela kredyt dlatego podpisujemy tam[emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Planuje po 9 dniach czyli 6 kwietnia albo 7 jak wytrzymam to 7 hehe super że już nas jest 3 cieszę sie@PaulinkaP gdzies mi umknal twoj post. Ja w pon. Super, ze lekarz juz nie widzi u ciebie zadnych przeciwwskazan. Kiedy planujesz bete? jest nas juz 3 razem z @tamiza. Ktos jeszcze chetny?