reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zylwia myślałam, z te połówkowe to taka formalność...
Kochana w moim przypadku jak wyszedł źle test Pappa i mimo , że NIFTY pokazały że Mała zdrowa itd to i tak się stresuje przed połowkowymi czy dalej dobrze rośnie no i tak dalej ... I jeszcze będę miała robione echo serduszka małej ze względu na to że ja mam wadę serca.. także stres mnie nie opuszcza

reklama
Kochana w moim przypadku jak wyszedł źle test Pappa i mimo , że NIFTY pokazały że Mała zdrowa itd to i tak się stresuje przed połowkowymi czy dalej dobrze rośnie no i tak dalej ... I jeszcze będę miała robione echo serduszka małej ze względu na to że ja mam wadę serca.. także stres mnie nie opuszcza

W takim razie trzymam kciuki mocnoooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... mam stres. Jutro te prenatalne a już dziś nie mogą mi z głowy wyjść... kopyta ogolone, ale jakoś myśli wcale nie mniej przez to. Poratujcie czymkolwiek bo oczy bolą od czytania informacji o badaniach... Pal licho informację o płci ale żeby dzidziuś był zdrowy... dopytam czy Wy też miałyście możliwość nagrania badania na płytę DVD? U nas to możliwe za dodatkowe 20 zł. Poratujcie...:(

A ile masz lat?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem wiem pamietam Twoja historie, ale ten pappa z tego co czytałam uwielbia sie mylić i wpędzać w okropny strach!!! Jak nifta wyszła dobrze powinno byc super. Musi byc super!!!!

@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@labelladurmiente
@zylwia
@marg88
@Summer88
@sroka87
Kochane piękna ekipa! Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - Kobitki z Wawy i okolic dołączajcie.
Bliżej terminu zrobię rezerwację stolika.
Termin spotkania: sobota po świętach tj. 7 kwietnia godzina 13
Miejsce
Restauracja Słoik: Link do: Restauracja Słoik
to jest w centrum za byłymi domami centrum :)
Jeżeli godzina13 nie pasuje- czekam na sugestie!.
Już się cieszę na nasze spotkanko! :D
Znalazłam po twoich wcześniejszych postach :D. Widzę ze faktycznie spotkanko - krutka piłka, brawo organizatorowi. Melduję się, będę :D

Btw nie czytałam od wczoraj nic poza tym gdzie mnie oznaczono, nadrobię wieczorem

A jak Wam wyszedł test Pappa, jeśli mogę zapytać? Bo my właśnie odebraliśmy wynik ale nic z tego nie rozumię, a lekarz nie objaśnił.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak Wam wyszedł test Pappa, jeśli mogę zapytać? Bo my właśnie odebraliśmy wynik ale nic z tego nie rozumię, a lekarz nie objaśnił.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to nie macie na dole wyjaśnienia ? Jak są wypisane trzy ryzyka trisomii to my mieliśmy trisomie 21 pogrubiona i na dole wszystko wyjaśnione ?

reklama
@Biedroneczka83 lepiej , że podrzuciła do okna życia niż udusiła
No i bardzo dobrze ze jest to okno. Dziecko bardzo szybko będzie miało załatwione formalności (rodzice biologiczninie będą mieli praw rodzicielskich) wiec szybko trafi do adopcji a nie będzie się poniewierać po domach zastępczych.A czekają na nie dziesiątki potencjalnych rodziców od miesięcy czy lat dobijających się do ośrodków adopcyjnych. Jak nie setki.

Do góry