reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zylwia myślałam, z te połówkowe to taka formalność...
Kochana w moim przypadku jak wyszedł źle test Pappa i mimo , że NIFTY pokazały że Mała zdrowa itd to i tak się stresuje przed połowkowymi czy dalej dobrze rośnie no i tak dalej ... I jeszcze będę miała robione echo serduszka małej ze względu na to że ja mam wadę serca.. także stres mnie nie opuszcza

reklama
Kochana w moim przypadku jak wyszedł źle test Pappa i mimo , że NIFTY pokazały że Mała zdrowa itd to i tak się stresuje przed połowkowymi czy dalej dobrze rośnie no i tak dalej ... I jeszcze będę miała robione echo serduszka małej ze względu na to że ja mam wadę serca.. także stres mnie nie opuszcza

W takim razie trzymam kciuki mocnoooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... mam stres. Jutro te prenatalne a już dziś nie mogą mi z głowy wyjść... kopyta ogolone, ale jakoś myśli wcale nie mniej przez to. Poratujcie czymkolwiek bo oczy bolą od czytania informacji o badaniach... Pal licho informację o płci ale żeby dzidziuś był zdrowy... dopytam czy Wy też miałyście możliwość nagrania badania na płytę DVD? U nas to możliwe za dodatkowe 20 zł. Poratujcie...:(

A ile masz lat?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem wiem pamietam Twoja historie, ale ten pappa z tego co czytałam uwielbia sie mylić i wpędzać w okropny strach!!! Jak nifta wyszła dobrze powinno byc super. Musi byc super!!!!

@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@labelladurmiente
@zylwia
@marg88
@Summer88
@sroka87
Kochane piękna ekipa! Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - Kobitki z Wawy i okolic dołączajcie.
Bliżej terminu zrobię rezerwację stolika.
Termin spotkania: sobota po świętach tj. 7 kwietnia godzina 13
Miejsce
Restauracja Słoik: Link do: Restauracja Słoik
to jest w centrum za byłymi domami centrum :)
Jeżeli godzina13 nie pasuje- czekam na sugestie!.
Już się cieszę na nasze spotkanko! :D
Znalazłam po twoich wcześniejszych postach :D. Widzę ze faktycznie spotkanko - krutka piłka, brawo organizatorowi. Melduję się, będę :D

Btw nie czytałam od wczoraj nic poza tym gdzie mnie oznaczono, nadrobię wieczorem

A jak Wam wyszedł test Pappa, jeśli mogę zapytać? Bo my właśnie odebraliśmy wynik ale nic z tego nie rozumię, a lekarz nie objaśnił.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak Wam wyszedł test Pappa, jeśli mogę zapytać? Bo my właśnie odebraliśmy wynik ale nic z tego nie rozumię, a lekarz nie objaśnił.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to nie macie na dole wyjaśnienia ? Jak są wypisane trzy ryzyka trisomii to my mieliśmy trisomie 21 pogrubiona i na dole wszystko wyjaśnione ?

reklama
@Biedroneczka83 lepiej , że podrzuciła do okna życia niż udusiła
No i bardzo dobrze ze jest to okno. Dziecko bardzo szybko będzie miało załatwione formalności (rodzice biologiczninie będą mieli praw rodzicielskich) wiec szybko trafi do adopcji a nie będzie się poniewierać po domach zastępczych.A czekają na nie dziesiątki potencjalnych rodziców od miesięcy czy lat dobijających się do ośrodków adopcyjnych. Jak nie setki.

Do góry