reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agniecha jestesmy w tym samym wieku. Druga procedura udana. 4 miesiace liczac od pierwszej wizyty mialam zalecone przez lekarke duze dawli wszystkich mozliwych antyoksydantow plus dhea ktore poprawia jakosc komorek jajowych. Poza tym masaze i akupunkture w trakcie stymulacji drugiej. Udalo sie za 2 razem . Rozwazalam 5 procedur . Niby z komorkami tez nie mam problemu ale mialam nadzoeje ze uda sie z moimi. Jedna procedura to noc tak naprawde. Czy 30 latka czy czterdziestolatka to i tak w sumie loteria. Mialas jakies" dopalacze " dla komorek przed stymulacja i w trakcie ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@aga06 - nie nic z silnych dopalaczy - tylko witamin stos. Mama dha premium plus, kwas foliowy , omega 3 , wiesiołek, wit D3 , wapń i magnez, koenzym Q10 , cynk, betakaroten +wit E i nic wiecej. A co Tobie Pani dr zaleciła? Moze podpowiem swojemu dr.

Dziewczyny... mam stres. Jutro te prenatalne a już dziś nie mogą mi z głowy wyjść... kopyta ogolone, ale jakoś myśli wcale nie mniej przez to. Poratujcie czymkolwiek bo oczy bolą od czytania informacji o badaniach... Pal licho informację o płci ale żeby dzidziuś był zdrowy... dopytam czy Wy też miałyście możliwość nagrania badania na płytę DVD? U nas to możliwe za dodatkowe 20 zł. Poratujcie...:(
Kochana widzę , że bardzo się martwisz .. Ja na prenatalne się tak nie martwiłam jak teraz na polowkowe w kwietniu :( musisz być dobrej myśli! Wiem , że łatwo mi mówić...
Ja miałam na pendrive tak jak @Oczekiwanie2017 bo miałyśmy w tej samej klinice ;)
O której masz wizytę ?
My tu trzymamy kciuki wszystkie za Ciebie !
✊

A jakie antyoksydanty mialas?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Coq10 300mg. Vit c 3000 . Bralam nawet do 5000 . Vit d3 4000 . Wit b12 standardowa dawka . Vit b6 100 mg. Plus : dha conajmniej 300mg . Dhea 75mg. Jodid 150 mg. Kw. Foliowy 5mg. Sama dokupilam aminokwasy lizyne i arginine . Chyba wsio. Przed druga procedura byl scatching endo. I od poczatku stymulacji akupunktura i masaze jajnikow na ukrwienie. Wszystkie te leki byly brane od poczatku stymulacji pietwszej. W sumie zanim byla druga procedura to bralam to juz ok 4 miesiecy.

A ja dzis bylam.na wizycie i u mnie byl tez krwiak.jak ciaza a dzis gin powiedzial ze o polowe mniejszy - lezenie sie oplacilo ale psycha siada od tego lezenia juz 2 miesiac non stop lezing tylko ma siku ;/. I mimo ze sie zmniejszyl to i tak jeszcze trzeba polezec aby sie caly wchlona bo na usg jak gin pokazal to dla mnie i tak spory. 3 mam.i za ciebie kciuki ja prenatalne mam za 3 tygodnie i tez sie boje cholernie
Falus myślałam dzis o Tobie, super, ze sie zmniejszył!!! Nawet nie mow o leżeniu, tez mam tak dosc, wręcz mam napady złości. Oby jak najszybciej minęło. Trzymaj sie ps. sporo czytam książek i czas leci.

@aga06 - nie nic z silnych dopalaczy - tylko witamin stos. Mama dha premium plus, kwas foliowy , omega 3 , wiesiołek, wit D3 , wapń i magnez, koenzym Q10 , cynk, betakaroten +wit E i nic wiecej. A co Tobie Pani dr zaleciła? Moze podpowiem swojemu dr.
. Bralas dopalacze tylko wszystko zalezy od dawek i jak dlugo. U nas dodatkowo byl problem ze slabym nasieniem . No i zero uzywek . Ja nie pale ale darowalam sobie jakikolwiek alkohol. :)

Kochana widzę , że bardzo się martwisz .. Ja na prenatalne się tak nie martwiłam jak teraz na polowkowe w kwietniu :( musisz być dobrej myśli! Wiem , że łatwo mi mówić...
Ja miałam na pendrive tak jak @Oczekiwanie2017 bo miałyśmy w tej samej klinice ;)
O której masz wizytę ?
My tu trzymamy kciuki wszystkie za Ciebie !
✊
Zylwia myślałam, z te połówkowe to taka formalność...

reklama
Coq10 300mg. Vit c 3000 . Bralam nawet do 5000 . Vit d3 4000 . Wit b12 standardowa dawka . Vit b6 100 mg. Plus : dha conajmniej 300mg . Dhea 75mg. Jodid 150 mg. Kw. Foliowy 5mg. Sama dokupilam aminokwasy lizyne i arginine . Chyba wsio. Przed druga procedura byl scatching endo. I od poczatku stymulacji akupunktura i masaze jajnikow na ukrwienie. Wszystkie te leki byly brane od poczatku stymulacji pietwszej. W sumie zanim byla druga procedura to bralam to juz ok 4 miesiecy.

Dziekuje[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry